Aamulla, kun menin kouluun vasta 10ksi, oloi ihan hyvin aikaa vähän treenata.

Alotettiin seuraamisella mikä oli tosi hienoa. Oli tosi hyvässä vireessä ja seuras käännöksissä niin upeesti että ai että! Liekö hyvin nukuttu yö Bobilla vai mikä, mutta upeesti se meni. Vasemmalle käännökisä mentiin sellasta ehkä 5x5 neliötä vastapäivään. Naksutin ja palkkasin aina kulmissa, mutta viimeisellä kerralla vasta lopuksi lelulla.

Naksutinkin meni rikki tässä kohtaa(:D) mutta iskä korjasi sen sitten. :)

Ensin vähän leikkiä, ja sitten liikkeestä maahanmenoa. Noh... Jäi ekalla kerralla istumaan, toisella laitoin takapalkan, ja jäi ihan vinoon makaamaan. Kolmas kerta toden sanoo: Jätin takapalkat pois ja naksutin naksuttimella, sikäli kun siitä oli vielä jotain jäljellä. Viimeinen siis hyvä.

Seuraavana liikkeestä maahanmeno, pysähtyi kyllä heti, mutta kun kävin kääntymässä ehkä n. 3 tai 4m päässä, otti 2 askelta. Näin se teki parikin kertaa. Tää pitää heti saada pois! Lyhyemmillä matkoilla ei kumminkaan, eli jos vaikka menin metrin päähän niin pysyi... Pitänee harjotella ja saada toi kehittynyt tapa pois >:(

Luoksetuloissa hyvä vauhti, joskin jäi vähän liian kauas, siis kun tuli eteen. Olisin halunnut vähän tiiviimpää. Osasi kyllä itse korjata, kun ei saanut palkkaa.

Viimeisenä paikallamakuu jossa otin aikaa 2min. Hyvä kun olin juuri ja juuri kääntynyt, niin herra siellä istua jäpittää. Huoh, eikun takasin ja laitoin maahan. Siinä sitten vähän häiriötäkin, kun mun takaa lähti auto, ja käveli ihminen ohi. Hyvin pysyi. Jopa loppuun asti! on siis hylännyt sen tavan missä nousee ilman lupaa! :)