Treenattiin äskön ulkona semmonen ihan pikkutreeni, n. puol tuntia. ;)

Ekana luoksetuloja joissa hyvä vauhti, ja hieno loppu asento, suoraan sivulle. Otettiin näitä pari ja olin tosi tyytyväinen kaikkiin.

Seuraavaksi liikkeestä maahanmenoa. Heti ekana jouduin antamaan toisen käskyn. Tokana meni kyllä maahan, mutta hitaasti. Laitoin sitten narupallon takapalkaksi, niin johan parani. Viimeisillä kerroilla oli nopeaa enkä joutunut antamaan lisäkäskyjä.

Liikkeestä seisominen: Laitoin narupallon taskuun, ja otin pelkillä nameilla. Kun se meni hyvin, laitoin taas narupallon takapalkaksi. Otti pari miniaskelta, eli toisinsanoen ei onnistunut takapalkalla kauhean hyvin. Namit osoittautui paremmiksi.

Bobin seuraaminen oli tosi possuilua. Löntysteli perässä kun mikäkin vanha ukko... Hyi Bobi! Yritin saada siihen vähän lisää puhtia ja virittelin sitä kunnon narupallomurinoilla. Äristiin oikeen kunnon leikkimurinat ja sitten jatkettiin. Naksuttelin hyvissä kohdissa. Ja otettiin siis nyt pelkkää suoraa pätkää, kun sitä kerran siinä BH-kokeessa on niin paljon. Käännöksiä harjotellaan kotona erikseen. :)

Lopuksi vielä minuutin paikalla olo, jossa olin kokoajan selkä Bobiin päin. Minuutti lähinnä siksi, että toivoin ettei nousisi enää silloin kun olen palaamassa takaisin, ja eihän se noussutkaan!