Aamulla harjoteltiin hyppyä. Metsään tein vaan sellasen esteen. Vähän sovellettuna toi este, mutta kumminkin. Meni ihan hyvin, seisominen ois voinu olla ehkä vähän nopeempi, mutta kyllä me onnistuttiin hyvin muutamassa.

Iltapäivällä mentiin tokoilemaan meidän parkkikselle. Ei ollut aurattu, mutta siinä oli ajanut autoja sen verran että ei ihan umpihangessa oltu. ;) Ja lunta siis pyrytti edelleen.

Alotin seuraamisella hihnassa, joka oli tosi hyvää! Oikealle käännös vielä hieman väljä, mutta muuten ok.

Seuraaminen taluttimetta meni tiiviisti ja hienosti, täyskäännös vähän vähläämistä, joten otettiin sitä siinä pari kertaa erikseen ihan paikallaan. Tein jonkinlaisen kaavan missä ensin ehkä 5m suoraan, käännös vasemmalle ja 5m, käännös oikealle ja 5m, ja lopuksi täyskäännös ja pysähtyminen. Kaikki muut hienoa, oikealle käännöksessä autoin hieman namilla, ja naksutin vasemmalle käännöksessä mutta en antanut namia. Myös täyskäännös meni hyvin! Ja Pysähtymisen reippautta harjoteltiin vähän. leikittiin niitten jälkeen sitten narupallolla.

Liikkeestä seisominen, ei mennyt niinkään hienosti. Seuraaminen ok lelu taskussa. Otti vaan pari pientä askelta vielä käskyn jälkeen. Tätäkin harjoiteltiin sitten namilla.

Liikkeestä maahanmenossa eka kerta vähän hidas, ja oli muutenkin vähän haahuileva. Piti vähän viritellä sitä lisää narupallolla. Sitten meni jo hyvin.

Luoksetulo täys katastrofi. Otin siis suoraan eteen. Lelulla meni tosi hyvin, mutta heti kun lelu otettiin pois, niin tuli vinoon. Meni sitten ihan mössöks koko juttu kun yritin namilla ja kaikkea, mutta tarjos vaan sivulletuloa *hohhoijjaa* Bobi selvästi näki että nyt menee joku pieleen kun yritti kauheasti mielistellä ja oli korvat luimussa. Otin sitten vielä kerran lelulla, joka taas onnistui ja jätin siihen, että ei jää huonoa muistoa. Pitänee nyt ottaa sitä paljon. "Tänne" - käskyllä tulee kumminkin suoraan sivulle.

Iltalenkin jälkeen Bobi pääsikin kylpyyn oikein shampoo pesulle! :D Hienosti meni, ja nyt on puhdas koira. :) Ei yhtään yrittänyt rimpuilla pois. Meni itseasiassa valmiiksi suihku nurkkaukseen istumaan kun päästiin kylppäriin. :D

Ostin vielä furminaattorin, jota päästään huomenna testaamaan, kun on puhdas turkki ja kaikki. :) Nyt pitäis olla karvaa vähän vähemmän nurkissa. ;D