Aamulla ei sitten vielä kerettykkään treenaamaan, kun päätettiinkin mennä Moona-cockerin ja Tarun kanssa aamulenkille metsään. Moonalla oli just loppuneet juoksut, mutta ei Bobi vaikuttanut mitenkään erityisen kiinnostuneelta, ihan normaalistihan nuo leikkivät. :)

No, sitten iltapäivällä tokoiltiin. Alotettiin seuraaminen taluttimella: Hyvin meni, mulla oli tokohihna vasemmassa kädessä, ja samassa kädessä kans namit. Toisessa kädessä naksutin. Käännökset vasemmalle ok, oikealle käännöksessä hieman ehkä jätätti.

Seuraaminen taluttimetta: Lähti hienosti, ja meni muutenkin aivan loistavasti! Olin tosi tyytyväinen. Innokasta ja tiivistä, naksuttelin palkaksi, ja sitten liikkeen loputtua palkkasin narupallolla. Otettiin vielä oikealle käännöksiä erikseen, samoin pysähtymisiä, ne nimittäin hitaita. Muuten kuten sanottu, loistavaa Bobi!!Nauru

Liikkeestä seisominen: Ekalla kerralla pysähtyi kyllä nopeasti, mutta kun olin kääntymässä takaisin, otti pari askelta. Hyi hyi. Uudestaan, ja sitten naksutin kun pysyi paikallaan. Näitä otettiin n. 4kpl.

Luoksetulo: Käsky "eteen", harjoiteltava vielä tarkemmin, koska tuli sillain vähän vinoon, vaikka eteen anyway. ;) Otettiin ihan leikin varjolla eteentuloja, että ensin leikittiin vähän ja sitten käsky, ja kun oikein niin narupallo palkka.

Liikkeestä maahanmeno: Ei sekoittanut seisomiseen, mutta silti joinakin kertoina hieman hidas. En palkannut niistä, ja kyllä se sitten tajusi. Tätä mentiin myös häiriöllä, kun meni paljon ihmisiä ohi.

Viimeisenä paikalla makuu 2min. Olin vähän yli minuutin kasvot koiraan päin, ja sitten puoleksi minuutiksi menin auton taakse piiloon. Kattelin ikkunoiden läpi ja hyvin pysyi. Loppuun asti. Hymy

Vielä kun oltiin kävelemässä kotiin, kiersin ihan hihnakäytöksen vuoksi pikku lenkin. Ohitti aivan mielettömän upeasti toisen koiran! Ei suunilleen edes vilkaissut siihen päin. Eikä vetnytkään missään vaiheessa. Ja koristeena kakun päälle, haki itse kontaktia ohikulkijoiden kohdalla. Tästä palkkastin namilla.

Innostuin näin hyvästä treenistä kattelemaan tokokokeita, ihan vaan että "jos sitä nyt vaikka kokeilis" :D Kyllä meidän täytyy ainakin vielä hioa täyskäännös, sekä pysähtyminen saada vähän nopeammaksi. :)