Eilen otin kerrankin kaikki tokokamat+kameran mukaan ja lähdin heti koulun jälkeen tokoilemaan. Ajettlin mennä yhdelle hiekkakentälle jossa ei usein ole ketään ja eihän siellä ollutkaan. Siellä sitten treenattiin kaikkea noutoa myöten. ;)

Seuraaminen: Tein hiekkaan viivat, jotta kävelisin itse suoraan. Jottei se vaan olisi osa syynä Bobin jätättämiseen... No tein aluksi kaavan. Vain yksi vasemmalle käännös ja yksi pysähdys, mutta suoraa pätkää painotin ja se menikin hienosti. Pysähtyy silmänräpäyksessä, ja käännöskin ok. Toinen kaava oli vaikeampi, enemmän käännöksiä, täyskäännöksiä, ja pysähtymisiä. Yhdessä kohtaa hieman jätätti, kun kääntyiltiin paljon, mutta kannustin siitä vaan jatkamaan niin kyllä se siitä. Olin tyytyväinen tähän. :)

Liikkeestä maahanmeno: Aika hidas eka kerta. Palasin vaan takasin ja otettiin uudestaan. Sama juttu. Sitten muristiin kunnolla narupallon kanssa, ja käskin välillä kesken leikin nopeasti maahan, ja sen jälkeen onnistuikin jo paremmin. Tehtiin koko harjoituksesta vähän leikkiä, mutta olipahan hauskaa.. ;)

Liikkeestä seisominen: Suurimmaksi osaksi ok. Seuraaminen hyvää. Muutaman kerran otti mielestäni pienet askeleet mun perään käskyn jälkeen. Niistä en palkannut. Tehtiin kaikki takapalkalla

Noutaminen: Huhhuijaa... Ei mitenkään kandidaatti tasolla mutta... Ote edelleenkin hirmu kevyt! >:(  Luovutti hyvin, muttei vieläkään nosta omatoimisesti maasta. -.- Harjoitusta lisää. Viimeisenä annoin vaan kapulan suuhun ja juoksin ite karkuun ja pysähdyin ja huusin käskyn tuo, ja hienosti luovutti. Siihen sitten lopetettiin.

Luoksetulot: Ekana taas namin kanssa autoin että varmana tulee eteen. Tuli ok. Sitten tokan kerran mulla oli lelu selän takana niin meni selän taakse istumaan :D Sen jälkeen panostin vauhtiin ja juoksutin jalkojen välistä. Viimenen kerta tuli sivulle, mutta olin hiljaa, niin korjasi ite. On  hyvin tajunnut ton ite korjaamisen kun on vaan hiljaa. :)

Sitten annoin juosta vielä pallon perässä ja otettiin kuvia. En ole vielä ehtinyt siirtää niitä koneelle, mutta kohta, kohta. Melkein kaikissa Bobilla on kieli ulkona, ja sillä on ihan järjettömän pitkä kieli. Sillä oli kyllä aika kuuma kun asteitakin tais olla +11. :)

Tänään:

Ei olla treenattu, paitsi kerran otettiin metsälenkillä eteen tulo, ja iltapäivällä pientä seuraamista. Seuraaminen oli tosi hienoa. Häntä heilui ihan vimmatusti ja sillä tais olla jotenkin hirveen hauskaa. :D Pelattiin vähän jalkapalloa nurtsikentällä löydetyllä jalkapallolla, joka otettiinkin sitten kotiin, kun se oli "hylätty". Sen retken jälkeen pitikin mennä suihkuun huuhtomaan tassut ja mahakarvat, kun nurmikko oli vielä vähän mudassa. Sillä hetkellä mulla nimittäin oli Ruskea-musta bortsu. :D

PS. jos joku osaa neuvoa, miten kuvia lisätään tähän, niin laittakoon vieraskirjaan viestiä. Tiedän kyllä mistä painaa, mutta se "kuvan osote", on mulle vähän vieras juttu. Mistä sen saa? Kiitos! :D