Bobsukan kanssa ollaan nyt harjoiteltu sisällä liikkeestä istumista! Ja jätkähän oppii tosi nopeasti! Namin ja naksun kanssa harjotellaan kovasti, ja erottaa mun mielestä hyvin muista. Tosin valitsin käskynkin joka on ihan erilainen kun ne muut. ;)

Mentiin taas lenkillä pellolle treenailemaan, nyt paremman keskittymisen toivossa. Ja olihan se ihan hyvää. Osaksi...

Seuraaminen: Ekana namin kanssa alotettiin varovasti ehkä 3m kävely ja käännös vasemmalle ja seis. Lopetus meni hienosti, mutta käännöksessä jätätti. Otettiin uudestaan ja autoin vähän namilla ja paremmin. Sitten tarjoamisseurausta ja voi possu kun ei yhtään hakenut paikkaa!!! Ennen yritti aina kovasti mutta nyt ehkä kerran vaan. Ja tän jälkeen otettiin sitten likkeelle lähtöjä, mutta aina kun mulla ei ollut namia, meni huonosti. Toivottavasti en tee tästä Bobille mitään pakkopullaa, kun se on jotenkin hirveen haluton ottamaan seurausta.. :(

Liikkeestä maahan ja seisominen: No hyvin tottakai! :D Nopeat stopit. Ja vaikka otin sekaisinkin näitä kahta, erotti hienosti. Otettiin takapalkalla ja kerran myös kisanomaisena.

Luoksetulo: No ihan ok. Vauhti oli hyvä, mutta vinoon tuli vähän taas. Korjasin namilla. Toisen kerran ilman apua, ja tuli tarpeeksi tiiviisti ja muutenkin aika kivasti. Oma moga toi kun en alusta asti opettanut tulemaan eteen. Nyt on vaikeampaa muuttaa suora sivulle tulo eteen tuloon.

Sitten leikittiin ja otettiin huvin vuoksi uutta opeteltua temppua jalkojen välistä pujottelua omistajan kävellessä. Bobista se on hirmu hauskaa, ja se on aina ihan täpinöissä. :DD

Hihnakävelystä mainittakoon, että Bobby kehittyy! Tänään lenkillä veti enää vähän! Ja aina kun se sen teki, pysähdyin ja odotin hiljaa katsekontaktia. Kyllä se sitten vähän tajusi, mikä on homman nimi. Ihmisten ja pyörien ohituksessa se tulee hienosti viereen, ja pitää kontaktia. Tänäänkin saatiin kehuja kun ei rähjännyt toiselle saksanpaimenkoiralle, vaikka se rähisikin meille. Mutta eihän Bobi nyt yleensäkään rähjää... :)

Tänään mietiskelin, että ois tosi kiva päästä johonkin harjottelemaan agia, viestiä, tai jälkeä, kun meillä on nyt vaan toi toko. Kaikki agiryhmät on tupaten täynnä, ja jälkeä en osaa ite opettaa. Jonkun tarttis vähän kertoo mikä siinä on homman nimi, ja etten ihan heti kättelyssä tee mitään mogia. Agiryhmien metsästys jatkukoon.. ;)