Eilen oltiin Barona-areenan melko lähellä olevalla pellolla treenailemassa. Oli se kyllä aika märkää hommaa, vieläpä kun sen läpi kulki puro, niin Bobi keksi mennä sinne uimaan. :D

seuraaminen: hyvin meni, vaikka jossain täyskäännöksissä olisi voinut olla parantamisen varaa.. Nopeaa pysähtymistä harjoiteltiin suoralla pätkällä. Otettiin paljon niitä ja naksutin aina hyvästä.

Liikkeestä seisominen: Häiriötä saatiin toisesta koirasta. Ei ennakoinut edes takapalkalla otettaessa. Välillä annoin narupallon palkaksi jos oli hyvää seuraamista. :) Hyvin pysähtyi.

Liikkeestä maahanmeno: Ei hyvä. Luulen että johtui märästä ja mutaisesta nurmikosta, kun ei ollenkaan suostunut menemään maahan. Nirso jätkä...

Luoksetulo: Lelun kanssa eteen tulo ok, ilman meni taas penkin alle. Hiottiin namin kanssa jo vaikka kuinka kauan, ja sitten kun otin taas ilman niin ei. Iski pieni epätoivo, ja menin sitten kyykkyyn ja mietin että miten tässä pitäs toimia. Bobi parka luuli että mä suutuin sille ja tuli siihen mun jalkojen juureen ja kierähti kyljelleen ja heilutti hirveesti häntää. Minä sitten siitä heltyneenä otin vielä yhden kerran ja JES! Se meni ihan täydellisesti! Juostiin ja leikittiin narupallolla tosi paljon sen jälkeen. :DTajusin nimittäin että tein itse virheen, kun käskin sen ensin sivulle, ja naksautin siitä. Nyt kun jätin istumaan ilman mitään palkkoja, niin meni heti paremmin. :)

Sitten jahdattiin vähän variksia ja lähdettiin kotiin. :DD

 

Tänään pidettiin sitten Bobsun kanssa noutoharjoitukset heti aamusta. Hiottiin kapulan pitämistä, luovutus asentoa ja kantamista. Yhden kerran tiputti, muuten hyvin.

Lenkillä mentiin ekana vilkasliikenteisen kadun viertä Ja harjoiteltiin hihnakävelyä. Laitoin hihnan kulkemaan selän takaa niin, että kiristyi, jos yritti vetää, ja eihän se sitten yrittänytkään. Yhdessä kadun ylityksessä ei pitänyt kontaktia, mutta ei myöskään mennyt höyryjunan lailla yli, kuten joskus on tehnyt. Palkkasin siitä.  Katu pätkän jälkeen mentiin pellon kautta kotiin ja heiteltiin siinä vähän keppiä. :) Eli hauskaa oli.

Jännää, lähen kohta lentokentälle! Hirmu ikävä kyllä tulee Bobsua. Itku <3 Viikon päästä taas sitten kirjoittelen! :)