Aamulla menin ottamaan tokoa viereiselle nurtsikentälle. Teki ihan hyvällä vireellä.

Suraaminen: Hiottiin tätä aika paljon. Korjattavaa löysin seuraamispaikasta. Pitää nyt päätä mun polvenkohdalla, ja haluisin että Bobin lapa olisi siinä. Näyttää mun mielestä muuten jätättämiseltä. Vahvistelin naksulla ja namilla paikkaa. Kun otettiin pidempää kaavaa, alkoi karttamaan mua hirveesti, oli ehkä 40cm päässä musta! Ihan kauheeta...! Mietin taas kävelinkö vinoon... Kontakti meinasi lopussa myös herpaantua, niin vahvistettiin että Bobi istui sivulla, ja aina kun kattoi, naks ja nami. Eli tämmöstä eskaritreeniä. Mutta kertaus on opintojen äiti. :D

Luoksetulo: Joo, ihan hyvä. Vähän olisi voinut tulla lujempaa. Ja väljä eteentulo... Vaikkakin korjaa sen itse, mutta yritän nyt saada sitä tiiviiksi ihan suoraan.

Liikkeestä seisominen: Hieno stoppi. Otin yhden kisamaisen, ja yhden takapalkalla.

Liikkeestä maahanmeno: Samanlaista kun seisominenkin, mutta ei noussut kun vasta tokalla käskyllä istumaan. Otin vielä yhden takapalkalla, ja oli hieno.

Hyppy: Otettiin  kahden kiven väliin laitetulla "esteellä". ekana hyppäsi kiven päälle, mutta tokalla meni hyvin. Otettiin vielä yksi ja jätettiin siihen. Tarttisi jostain hommata oikea este, niin pystyis harjottelemaan paremmin.

Vielä treenattiin vähän näyttelyjuttuja. Juoksi hienosti, häntä alhaalla. Näyttelyseisomista otettiin peilinedessä, ja nätisti seisoi. Vaihtelin aikaa kuinka kauan pitää seistä, eikä ollenkaan herpaantunut keskittyminen. ;) Hyvä poika!