Iltapäivällä koitettiin Bobsun kanssa alkaa harjoittelemaan vähän esine-etsintää. Lähti tosi kivasti käyntiin. Mulla oli yks esine, Bobin pehmolelu. Ensin retuutettiin lelua oikein kunnolla, ja laitoin Bobin puuhun kiinni. Sitten vein lelun ehkä 30m päähän, ja Bobi näki mihin sen jätin. Ekalla kerralla joku haju vei mennessään. Toisen kerran meni satasta lelun luo ja tuli tuhatta takasin. Kun tajus, että mamman saa tyytyväiseks tuomalla lelun takasin, se alko innostua hommasta. Tehtiin pari toistoa, ja lopetettiin siihen sitten.

TOKO:

Hyvin vähän tehtiin lenkillä seuraamista hihnassa. Vähän oli jo väsynyt, kun oli juossut niin paljon, mutta ihan ok:sti teki silti. Myönnettävä, että vapaana tekee paremmin, mutta tätä sitten treenattava, jottei luule että ollaan sunnuntaikävelyllä... ;)

 

Lähen huomenna yhdeksi yöksi "leirikouluun". Ne on vähän niinkun tän luokan päättäjäiset, kun vaihdetaan sitten ylä-asteelle. Suunnitelmissa on, että  kun tuun, mennään heti treenaamaan, jospa tekis jälleennäkemisen riemusta tosi hienoja suorituksia. :D