Iltapäivällä lähdettiin Bobin kanssa kunnon lenkille, +18 astetta oli, mutta otin vettä mukaan.

Aluksi siis aloitettiin liik. maahanmenolla ja käytin uutta taktiikkaa. Eli alotin niin että leikittiin ja siinä sitten välillä käskin maahan, sitten seuraamista, ja lelun kanssa autoin maahan, meni ihan salamana, sitten ilman lelua, ja hyvin meni, taas lelun kanssa, ilman jne.. Näin jatkettiin ja lopetettiin sitten viimeseen ei-avuilla tehtyyn suoritukseen. Jos näin menis kokeessakin niin ois kyllä hyvä!

Seuraaminen: Aikas kivasti teki. Täyskäännös on vielä hiottava, se nimittäin törmää aika pahasti..

Paikalla makuu: Otettiin tässä välissä, kun harmittelin just ettei saada kunnon häiriötä ennen kisaa, mutta kuin tilauksesta sieltähän lähestyi kaksi kultsua! Bobin siis jätin paikalle, ja meni siinä varmasti 2min. Tosi hienosti pysyi. Bobi oli ehkä 15m päässä musta, ja kultsut meni mun takana. Kattoi vaan tarkkaan mutta pysyi. Siitä isot palkat siis. :)

Tässä välissä Bobi oli jo riehunut niin paljon että mentiin juomaan ja lepäämään. Sitten otin luoksetuloa. Arvasin ettei se jaksa enää tulla täysiä, mutta harjoiteltiin vain eteentuloa. Vähän tuli alussa vinoon, siitä peruutin itse ja korjasi sitten. Lopussa meni hyvin.

Pidetään varmaan perjantaina vapaapvä, kun koe sitten la. Kutsua ei vieläkään ole tullut, lähetin jo sähköpostia. Mulla on päättärit samana päivänä, niin toivottavasti ei tule kiire. ;)