Eilen oltiin koko kolmen kopla minä ja bobi +dina, ja moona ja taru Haukilahdessa koirien uimarannalla. Moona ei niin välittänyt uida, mutta Bobi ja Dina oli ihan innoissaan. Oltiin peräti 1,5h siellä, ja kokoajan Bobi oli vedessä Dinan kanssa leikkimässä. (; Oli ainakin hauskaa.

Tänään sitten mentiin hiekkakentälle tokoilemaan, kun perjantaina on ekat möllitokot.

Alotettiin vaihtelun vuoksi luoksetuloilla. Halusin ottaa ne ensin, jotta olisi täysi vauhti ja energia päällä, kun oli niin kuuma. Tuli ekalla kerralla niin miljoonaa, että meni ohi, ja kun palasi takaisin, tuli sivulle. Kannustin kun tuli mutta en palkannut. Tokalla kerralla meni paremmin, vauhti pysyi samana, mutta osasi jarruttaa viime tipassa. Kolmannella sivulle. Sitten otettiin vain sivulle-eteen-sivulle-eteen, vaihteluja, ja teki ihan kivasti.

Seuraaminen: Tein kaavion hiekkaan, mutta yllätin alussa heti palkalla kun oli niin hyvä lähtö. Sitten koko homma. Yhden oikealle käännöksen jälkeen jäi haahuilemaan, mutta otti paikan takaisin ja loppu ok. Tein erilaisen kaavan, jossa oli niin innoissaan että vähän painoi. Hyvin kumminkin.

Jäävät: Otettiin sekaisin maahanmenoja ja seisomisia, hyvin erotti. Nyt oli maahanmeno niin nopea, että otettiin vaan 2kpl.  Seisominenkin hyvä. Molemmissa oli takapalkka, paitsi maahanmenon tokassa mulla oli lelu kädessä.

Kaukkarit: Eka joku 5m matka m-i-m vaihdos, teki hienosti. Tokalla kerralla sain käskeä kahdesti istumaan. En jaksanut hinkata hirveästi niin jätettiin siihen kun sitten nousi  m-i.

Kierrettiin vielä metsän kautta kotiin. Varmistelin eteentuloja vielä metsässä, kun kutsuin luokse, hyvin tuli.

Perjantaina siis möllitoko, kun nyt ei sitten päästykkään valitettavasti tonne 30.5... :( Ei enää mahtunut. Kesäkuussa pakko pitää vapaata virallisista kisoista lonkkakuvauksien varoaikojen takia. Oon kumminkin kattonut möllejä kesäkuulle, ja virallisia kisoja heinäkuulle. Vähän myöhästyttiin tavotteesta alottaa kisaaminen, mutta noi möllit on ihan hyviä harjoituspaikkoja. :)