Iltapäivällä kun koulun jälkeen lähdin Bobin kanssa ulos, oli ihan aurinkoista ja lämmintä, mutta yhtäkkiä saattoi tullakkin vettä kuin saavista. Eipä olla sokerista, treenttiin urheasti. ;)

Seuraaminen: Alussa tein yhden virittelevän kahden askeleen liikkelle lähdön, ja huomasin heti että oli taas ihanassa vireessä! Oikealle käännökset oli nyt tosi tiiviitä! Yhdessä täyskäännöksessä edisti sen verran että törmäsin, mutta sen jälkeen jatkui taas ok:sti. Häiriöt saatiin kun ihmisiä, pyöräilijöitä ja koiriakin meni ohi. Viimeisenä seurautin suoraan koiraa päin, ja hyvin teki.

Luoksetulo: Ekassa oli ihan hyvä vauhti, mutta eteentulo niin väljä etten palkannut muuta kun vähän mumisin jotain kehuja ja otettiin uudestaan. Heti parempi ote. :) näitä ehkä vielä 2kpl, ja sitten vikana vauhtitreeni, vaikkakin vauhti oli pysynyt kokoajan tasaisen hyvänä. :)

Jäävät: Seisominen 2 kertaa ok. Maahanmeno, meni tooosi hitaasti niin otettiin uudestaan. Parempi. Lisää pitäis saada nopeutta tohon...

Paikallamakuu: Tehtiin kisamainen. Kellosta aikaa 2min, ja menin ehkä just sen 20m päähän. Just kun olin päässyt sinne, niin alkaa sataa kun saavista kaatamalla... Bobi pysyi hienosti maassa, painoi tosin päänsä maahan (ei ole koskaan tehnyt niin). Näytti ihan myyrältä <3 ;) Hienosti ja nopeesti nousi lopussa sivulle.

Huomenna ois ollu mätsäri, mutta koulun kevätjuhla sattui samaan aikaan... Oisin mä mieluumin mennyt mätsäriin mutta... Ei se kumminkaan ole niin tärkeä kun möllitoko, jonne me sitten kumminkin mennään. :)