Unohtui kirjottaa sillon viime treenejen jälkeenNolostunut, mutta muistelen nyt suunnilleen mitä korjattavaa oli jne.

Seuraus1: Teki innokkaasti hihnassa kuin vapaanakin, ja saatiin paljon onnistumisia. Palkkasin alussa pienistä ja pidettiin pieni tauko.      

Luoksetulot: Tein näitä tässä välissä. Tuli hyvin eteen niin hiottiin vaan vauhtia, eli laitoin lelun seläntaakse, ja juoksi jalkojen välistä. Viimenen oli hieno, tuli kovaa ja loppukin hienosti. :)

Seuraus2: Pidempää kaavaa. Samanlaista hyvää kun ekallakin. Lopussa oli jo vähän väsynyt kun oltiin aika paljon juostu ja leikitty. Kuumakin oli.

Jäävät: Hyvin jäi. Maahan menokin nopea. Tein myös yhden kisamaisen sivulletulon liikkeestä maahanmenossa. Nyt nousi heti ekalla käskyllä ja nopeesti. 

Paikallamakuu (2min): Kivasti teki. Yhdessä välissä luulin että nousee, kun tähyili jotain variksia... Hienosti kumminkin pysyi, ja ihmisiä meni Bobin takana hiekkatiellä.

 

Tänään mulla oli Dina mukana lenkillä, ja Moonakin oli. Tehtiin Moonan ja Bobin kanssa paikallamakuuta, ja Dina sai juoksennella. Tein aika lyhyitä pätkiä, kun niin paljon häiriötä. Vaikka hyvähän se tietenkin oli, ja Bobsu makas tosi hienosti. Pientä seuraamista otin, missä meinasi alussa vähän edistää, mutta muuten hienoa. :) 22. päivä on möllitokot sitten. :)