Oltiin Bobin kanssa Moonallla ja Tarulla yökylässä. Oikein hyvin meni ja oli hauska vappu. :)

Tänään lähdettiin äidin kanssa Puolarmaariin. Äiti käskytti meille liikkeitä, heti sen jälkeen kun olin opettanut miten se tehdään... :D

Seuraaminen: Aluksi, en ollut viritellyt yhtään, joten oli tosi laiskaa. Heti virittelyn jälkeen meni paremmin. Äiti käskytti meille aika pitkän pätkän, ja mun mielestä teki tosi kivasti! Ainoa missä vähän huomauttamista, niin jäi oikealle käännyttäessä vähän haahulimemaan. Otettiin sitten vielä toinen lyhyempi pätkä, joka sekin hienosti. Oikealle käännöstä hiottiin neliöllä ja ympyrällä.

Jäävät liikkeet: Otettiin myös maahanmenoa, ja nyt tunnisti tosi hyvin! Nopeita oli. Seuraaminen ok, paitsi yhdessä lähdössä... Äiti kattoi että oli seisominenkin nopea, eikä sekottanut kertaakaan.

Luoksetulot: Häiriötä ainakin saatiin kun oli koiria ja muita ihmisiä jne. Vauhti ei ollut hyvä, mutta Bobilla oli niin kuuma ja se oli jo aika väsynyt niin laitoin sen piikkiin. Eteen tuli kumminkin ilmankin apuja hienosti.

Lopuksi käytiin vielä uittamassa Bobia yhdellä lammella jossa ollaan ennenkin oltu Solen ja Oonan kanssa. Kun oltiin tarpeeksi uitu niin lähdettiin sitten kotiin, jossa olikin vastassa hirviö nimeltä vappuilmapallo. Sille piti rähistä oikein kunnolla, eikä uskaltanut tulla kun vähän haistelemaan metrin päästä. Lopulta painoin pallon maahan ja haki naminkin sen päältä, mutta lähelle ei mielellään mene. :D Mörköikää... ;)