Eli tänään aamupäivällä mentiin Latokaskeen jossa Miksu ja Iida. Mentiin koirien kanssa metsään. Tein Bobille parit luoksetulon eteentulot ja tuli tosi nopeesti, että pari kertaa törmäsikin. Bobi ui yhdessä joessa, ja sen jälkeen hyppäsi mun syliin. Että kiva. -.- :D Kuuma sillä oli niin tykkäsi kyllä kokoajan polskutella. Miksu ei niinkään välittänyt. Tälläkertaa eivät jätkät tapelleet yhtään! Ilmeisesti viimekerralla kingiksi selviytyi Bobi, koska Miksu selvästi kunnioitti sitä. :D

Illalla tehtiin vähän näyttely seisomista. Kaverini pääsi tuomariksi ja tarkisti Bobsun hampaat. Hyvin pysyi paikallaan. :)

Sitten vielä keppien ilmaisun alkeisharjoitusten lisäämistä. Eli nyt kun keppi oli maassa, ja kosketti sitä kuonollaan, annoin vihjesanan "maahan", ja sitten naksu, ja keppi vaihdettiin namiin. Siirsin keppiä vähitellen kauemmas itsestäni, ja ihan lopuksi alkoi jo itse tarjota maahanmenoa kun ensin kosketti kuonollaan sitä. Jätettiin siihen sitten. Hienostihan se alkaa sujua.

Iltakymmeneltä tuli vielä kamala tokohimo, ja Bobikin oli vielä ihan pirteä. Siispä läheiselle nurtsille tokoilemaan. Aluksi otettiin paljon erilaisia jäämisiä, ja BH liikkeestä maahan+ luoksetulo. Sen tekee jo tosi hienosti! Ennen on vähän hidastanut loppua kohden, mutta nyt ei enää. Liikkeestä istumiset meni 6/8 oikein. :D Eli suurinosa kuitenkin. Liikkeestä seisomiset, jes! Ei kertaakaan maahan! :) Sitten vielä jaoin BH-seurauksen ikäänkuin puoliksi. Eli kun normaalisti olisi 50m niin tein näin:               25m>täyskäännös>25m>oikealle käännös>n.7,5m ja jätin siihen. Teki tosi hyvällä kontaktilla, ja vire oli tosi hieno! Oon kyllä hirmu ylpeä mun pikku Bobbystä! Se on kehittynyt tosi hienosti. Naksutinkin oli jäänyt treenikentälle niin kävin sen iltapäivällä etsimässä ja sitten kannustin sillä tossa BH-seuraamisessa.

Sitten vielä näyttelyjuoksua ja seisomisia. Kivasti teki. Tehtiin edestakas, ympyrää ja kolmiota. :) Tarkotus vissiin on nimittäin ilmottaa Bobi Vantaalle näyttelyyn. Paaljon pitää harjotella! :)