Tänään iltapäivällä käytiin Baronan takana olevilla nurtseilla treenailemassa Emmin ja tyttöjen sekä Tiian ja Ruutin kanssa. Kuuma oli, varsinkin Bobilla kun niin paksu turkki ja kaikki.

Alotettiin paikallamakuilla ja Bobi oli tosi rauhallisen olonen ja makasikin tosi hienosti. Stepin ja Ruutin välissä siis. en ottanut aikaa mutta arviolta ainakin 2min päässä kävin palkkaamassa, otin uuden sivulle tulon ja maahan ja menin ihan hetkeksi piiloon. Pysyi edelleen hyvin.

Sitten otin Bobsukan kanssa vähän hihnassa seurausta. Vire ei ollut ihan paras mahdollinen, mutta seurasi kuitenkin ihan tiiviisti ja hienosti. Otin n.10 askeleen pätkiä ja naksuttelin kun kontakti pysyi. Vähän vasempaan käännöksiä mutta ei sitten jaksettu enää.

Vapaana seuraaminen oli alussa vähän painamista, mutta parani sitten parin askeleen jälkeen. Kontakti oli hyvä. Mutta sain taas auttaa niissä iän ikuisissa oikeaan käännöksissä! Ne on niin väljiä, että täytyy varmaan harjotella niitä esim neliöllä.

Jäävissä maahanmenoissa olisin toivonu vähän nopeutta, seisomiset oli hyviä ja istumiset parhaita! Oli tosi nopeita ja näki että oli varma siitä mitä teki.

Kaukkareita: Tein alussa ihan 2m matkalla ja palkkasin ensimmäisestä istumaan noususta. Sitten jo i-m-i vaihto. Ihan hyvä, harjotellaan nyt että saadaan nopeammaksi. Täytyy nostaa vaan yhtä kriteeriä kerrallaan että säilyy into. ;)

Laitoin sitten Bobin lepäämään ja annoin vettä ja pyyhin vähän kylmällä märällä pyyhkeellä. Joi koko kupin tyhjäksi.

Oli selvästi jo nyt aika uupunu, niin otettii vaan jotain pientä. Vähän jääviä, kaukkareita ja seuraamista. Mietin tossa seuraamisessa kun piti päätä aika alhaalla, että johtuko kuumuudesta että oli vaan nii läkähdyksissä, vai että pitäiskö sitä korjata ylemmäs. Näyttää nimittäin paljon innokkaammalta ja valppaammalta sillon.

Yritin vielä vähän noutoa, mutta ei puhettakaan että ois onnistunut! Roikotti vaan taas hampaissa, ja tiputti heti kun vähän käveltiin sen kanssa. Annoin sitten olla. Emmi anto meille oman yhen tunnari kapulan, että sillä voidaan nyt alussa harjotella oman piilottamista. Kokeilin sen kanssa suussapitoa, ja piti paljon mieluumin sitä kun tavallista noutokapulaa. Palataan ton tavallisen kanssa varmaan sisäharjotteluun.

Päästettiin vielä koirat lopuksi juoksemaan ja pojat Ruuti ja Bobi otti taas yhteen. Bobilta vähän tuli verta ikenestä mutta hyvin ne selvittää välinsä ittekkin ei mitään vakavaa. ;) Perjantaina sitten treenataan vielä vähän isommalla porukalla ja Bobi pääsee kans mökille juoksemaan. ;D