Bobin luustotulokset tuli (vihdoin) ja A/A sekä 0/0. Jippii! :D Nyt voi sitten hyvillä mielin mennä syksyllä agikurssille.

Ja sitten Puolarmaarissa oltiin Emmin ja Tiian kanssa jälkeä treenailemassa. Tiia talloi Bobille 30-40m? pitkän jäljen, jossa 8 keppiä. Tätä ennen tehtiin virittelykeppiruutu, jossa vahvisteltiin ilmasua. Sitten jäljelle joka lähti ihan hienosti, pysyi jäljellä koko matkan mutta taas ne kepit. Noteeraa ne kyllä mutta lähtee vaan puskemaan eteenpäin ja joudun aina ottamaan takasinpäin ja sitten vasta muistaa että "ainii" ja tekee oikein. Kyllä se tästä lähtee.. :)

Ennen kun Tiia tuli oltiin otettu vähän tokoa. Seuraamista, kaukkareita ja liik.istumisia. Seuraamisessa oli vähän painamista. Käytin sitä hyväksi ja tein paljon oikealle käännöksiä, jotka muuten oli tosi tiiviitä ja hienoja! :) Täyskäännöksessäkin käytti hienosti takapuolta. Istumisissa meni kerran maahan, muut hyvin. Kaukkareissa 3-4m matka. välillä kokonaisia i-m-i-m vaihtoja, jotka teki aina ekalla käskyllä mutta saisi olla terävämpi. Palkkasin sitten vaan yksittäisistä istumaan nousuista.

--------------

Lähdetään nyt mökille ja tullaan ma iltana. Taru tulee mukaan niin ei varmaan tehdä mitään kauheesti, mutta alustavasti sovittiin jo Tiian ja Emmin kanssa jälkitreenit tiistaille.