Ollaanpa olltu taas aktiivisia! Iltapäivällä mentiin puolarmaariin jälkeilemään ja illalla tokoiltiin taas kisamaisesti. Nyt alkaa tehä jo tosi hyvällä vireellä ilman palkkaa. Toivottavasti myös kisoissa..!

Jälki oli n.60m pitkä, 8 keppiä, ja vanheni 15min. Se on niin tylsää itte oottaa jäljen vanhenemista kun ei oo mitään tekemistä! :D Kuitenkin, tein alussa Bobille virittely jälkipätkän jossa kaksi keppiä. Hyvin ilmas molemmat. Sitten mentiin varsinaiselle jäljelle. Oli varmaan haastavin mitä Bobilla on koskaan ollut, koska siihen tuli vahingossa semmonen outo mutka, ja siinähän raukkaparka sekosikin vähän suunnasta, mutta löysi kyllä tosi hienosti takasin. Eteen tuli myös pieni pudotus (ehkä 30cm), koska edessä olis muuten ollut polku. Kävelin siinä ihan tiheetä askelta, ja wau, se osas mennä siitä! Se on kyllä kehittynyt ihan hirmusesti! Hyvä B! ;) Kaikki 8 keppiä löytyi ja nenä nousi vain pari kertaa siinä mutkakohdassa.

TOKO:

Laitoin lihapulla alustan "kehän" laidalle ja otettiin nyt kaikki liikkeet, paitsi  paikallamakuu ja hihnassa seuraaminen.

Seuraaminen: Hyvää, vire oli heti alusta asti hyvä. Jotenkin vaan yritti tulla perusasennoissa istumaan mun taakse, se kyllä korjattiin aina. Reipasta menoa oli silti. :)

Liikkeestä maahanmeno: Kamalan hidas oli eka! Toisto välittömästi kun näin että oli huono. Toistolla meni jo paremmin. Käskin nyt sivulle ja oli nopea.

Luoksetulo: Kevyttä laukkaa ja vinossa eteen, ei lainkaan hyvä. Otin uudestaan ja sama kevyt laukka mutta nyt hyvä eteentulo.

Hyppy: Hyppäs tosi innolla ja seisominen nopea.

Nyt vapautin namialustalle ja otettiin vielä joitain pieleenmenneitä tai toistoja vaativia juttuja. Luoksetuloa otin jalkojenvälistä lelulla palkkaamalla, liik.maahanmenoa takapalkalla, liik.seisomisia vaikka se olikin ihan hyvä, ja pari hyppyä. Myös namialustalla, mutta naksutin "kannustimena" hihnassa seuraamista, mitä ei juurikaan koskaan tehdä. Menikin ihan hyvin. Pyysin isän räpsimään meistä kuvia, koitan laittaa myöhemmin, noi edellisetkään ei näyttänyt onnistuvan, mikäköhän siinäkin meni vikaan, joku kertokoon jos osaa! :)

Huomenna illalla lähetään mökille ja sunnuntaina Köyliössä kisat. Varmaan tehään perjantaina jotain jälkeä, mutta muuten en viitsi hirveästi väsyttää kun on aina mökkireissujen jälkeen muutenkin väsynyt.