Sunnuntaina oltiin omalla nurtsikentällä Mocan ja Julian kanssa tokoilemassa. Bobi sai tehdä ensin, ja Mocca toimi häiriönä. Okei, Bobi piti kontaktin ja paikka oli hyvä, ja ajoittain oli innokasta, mut silti en tykännyt. Välillä oli sellasta "joo kyl mä mamma täs seuraan mut emmä ny jaksa hirveesti panostaa..." Tarttee varmaan laittaa toi seuraaminen jollekkin kuurille että saadaan se nyt kunnon innokkaaksi! Kontaktiakin täytyy muista ottaa, vaikka kyllä se sitä ihan hyvin pitääkin. Tehtiin lyhyitä pätkiä ja sitten pidempiä, jos pidemmillä vähän "lopahti" niin odotin vaan niin kauan että tulee hyvä kohta ja palkkasin siitä. Sitten maahanmenoja, ne alkaa olla jo niin hyvät etten jaksa enää oikeen hioakkaan niitä. Seisominenkin ok. Istumista ei otettu. 

Sitten Bobi sai odottaa paikallamakuussa kun katottiin vähän Mocan seuraamisen alkeita. Imutus on vaikeeta noin pienellä koiralla niin tehtiin tarjoamisseurauksena, toimii tosi kivasti. :) Ja Bobi pysyi paikallaan. ;)

Sitten tunnaria oman piilotuksena. Lähti innokkaasti mutta malttaa haistella rauhallisesti. Tehtiin pari kertaa molemmat hyviä. Eikä edes pyöritellyt suussa! Nyt mun on pakko saada aikaseksi hankkia ne muut tunnarikapulat niin päästään kunnolla harjottelemaan sitäkin.

Lopuksi annettiin koirien juosta ja lähdettiin sitten. Ei ollut hirveästi aikaa kun mulla oli omat harkat heti sen jälkeen.

Muuten, Bobilla on nyt vaan niin paha murkkuikä! Menee hajujen perässä _koko ajan_ ! Lenkilläkin saa kutsua useamman kerran ennen kun tulee. Treeneissä en tietenkään anna haistella, mutta yritystä on kyllä ollut. Ukkoilee myös uroksille enemmän kun ennen. Mutta vaan yleensä sillon jos se toinen uros alottaa ensin eli provosoituu aika herkästi. Tän ihanaisen ikävaiheen takia ei nyt varmaan enää loppusyksystä ilmottauduta hirveesti kokeisiin. Yhtä tokokoetta marraskuussa oon miettiny ja sitten ehkä voittajanäyttelyyn joulukuussa. Keväällä sitten kunnostaudutaan oikein kunnolla ja kisataan alot ja avot. Voi tätä uroksen kanssa elämisen autuutta! Kaverikin kerto että sen omalla sheltillä oli just viime keväänä ollu ihan sama juttu, että kyllä tää ohi menee.. ;)