Ollaan reenailtu tokoa sisällä päivittäin, kun en ole viitsinyt tonne vesisateeseen lähteä. Bobi on muutenkin niin neiti että ei voi ottaa kontaktia kun sataa silmään.. :D Ollaan tehty merkkiä, kaukoja ja tunnaria.

Merkki: Keksinpäs sitten kuukaudessa tavan jolla lähdetään tätä harjottelemaan.. No joo, eli ajattelin että juostaan yhdessä merkille, ja kun osuu oikeaan paikkaan niin naksu ja nami. Tätä tehtiin muutama kerta ja voi vitsi kun toi on nopea oppimaan.<3 Pystyin lähettämään sen kauempaakin itsenäisesti ja haki ihan oikein! Tätä siis tehtiin kai maanantaina tai tiistaina. Ja eilen sitten tehtiin myös. Otettiin yhdessä aluksi ja sitten lähetin itsenäisesti. Huomasi heti että kun sai namin koko ajan samalta puolelta merkkiä niin alkoi hakea sille puolelle ja sitten oli huonossa kohdassa. Korjasin ja palkkailin eri kohdista. Meni hienosti! 

Tunnari: Bobilla vähän luovutus päässyt unohtumaan. Onkohan epävarmuutta tai jotain mutta tiputteli joka kerta ja toi tosi hitaasti. Otin sitten pelkkiä pitoja ja silti pyöritteli suussa. :(( Teknisesti on kyllä hieno, haistelee rauhallisesti vaikka lähtee nopeasti kapuloille. Tein eri kuvioita ja olipa kasa, ympyrä, rivi, neliö, tai jono niin aina yhtä hyvä ja maltillinen nuuskiminen. Eilen sitten aloin tehdä luovutustreeniä ja kehuin aina kun löysi jolloin toi innolla. Taisin siis vähän aikaisin jättää kehumisen pois harjotteluvaiheessa josta seurasi tämä. No mutta eiköhän tämä tästä korjaannu.

Kaukot: Kokeilin nyt avo-kaukoja jostain 12m päästä, ne meni hienosti ja varmasti. Palkkasin ensin ekasta noususta ja sitten pidemmästä sarjasta. Sitten siirryttiin hiomaan m-s vaihtoa jonkun parin metrin päästä ja takapalkalla. Se sujui hienosti. Tehtiin myös pidempää sarjaa. Loppussa jottei alkaisi hidastelemaan ja ennakoimaan palkkasin ensin kädestä namilla ja sitten vasta taakse pääsi. Tämä on huomattu miten käy jos ei vaihtele palkkaustapoja ;)

Around ja seurauksen käännökset: Nyt aroundia menee jo kaksi kierrosta, hurjempina päivinä kolmekin. Hakee jo itsenäisesti, ei tartte vartaloapua, jee! On aina niin innoissaan tekemässä ja joskus pääsee kunnon vinkuna kun menee. :D Nyt olen lähtenyt kans soveltamaan sitä vasemmalle- ja täyskäännöksissä. Ja voi kun ne toimii hienosti! Kyllä kannatti opetella toikin, pepun käyttö parantunu paljon!

Sitten agipölinää: Haettiin siis jokunen viikko sitten sinne ast:n kurssille ja me päästiin! :) Jippii! 7 kerran mittanen ja alkaa 2.5. Kurssin lisäksi, me ollaan oikestaan nyt ihan kohta tässä lähdössä nASTa-cup:iin eli agin epiksiin. Hitsit miten voi jännittää näin paljon. Mitä jos mä en muistakaan sitä rataa!?! :D