Näin aluksi, Bobi siis ei ole enää yskinyt. Edes haukkuessa. Parempaan suuntaan siis menossa, vältän kuitenkin vielä loppuviikon rajuja reihumisia. Tänään silti sorruttiin tokoilemaan.. :D Oli ihan pakko päästä ja Bobinkin silmät oikeen syttyi tuikkimaan kun mentiin kentälle. Päätin ottaa vaan noutoa, kaukoja ja pari luoksetuloa.

Nouto: Nurtsi oli taas aika pitkää ja jätin kapulan meidän väliin. Lähti tulemaan täysiä mun luo, meni kapulan ohi ja muisti oops, kapula ja teki 180 asteen käännöksen ja toi kapulan hienosti. Vapautin taistelemaan kun oli melkeen jo luovuttamassa. Tokalla muisti jo kapulankin, toi silti hyvin, nyt otin loppuun asti. Kolmas normaalina heittona ja palkka taas melkein kun oli jo luona. Tän treenin perusteella ainakin tuntuu että tästä noudosta voi vielä tulla jotain.. :D

Kaukot: Kokeilin nyt taas 10m päästä istumaan nousun, nyt oli heti skarppina ja nousi ripeesti, palkkasin siitä heti. Sit normi avo-sarja, siinä vähän oli jotain häikkää. Katto muualle kun käskin ja ei noussut, käskin uudestaan ja nousi, mutta meni sit maahan. :O saatiin kuitenkin hyväkin sitten.

Luoksetulo: Tein nyt niin, että huusin stopin ja n.1-2s jälkeen heitin lelun. Oli kyllä stoppaamassa hyvin, mutta sitten mun heitto jäi vähän vajaaksi ja lelu tuli miltei suoraan sen suuhun, no mutta, olis ollut hyvä stoppi. Sit  otin vielä lyhyemmältä matkalta läpijuoksun, alun himmasi mut sit kiihdytti ja palkkasin. Siihen lopetettiin ja lähdettiin lenkille.

Huomenna Bobi pääsee mökille, joten luvassa on luultavimmin ainakin jälkeä ja B:n kunnon mukaan esineruutua ja keppejä. :)