Hiljaiseloa on tosiaan ollut, mutta miksi? Siksi että tokomotivaatio on tällä hetkellä nollassa. Ja sitä kyllä yritetään metsästää, eihän tästä kohta mitään enää tule... Ollaan nyt lenkkeilty paljon, koirakavereiden kanssa ja ilman. Torstaina oltiin aamulenkillä kera Tian ja Keikon. Oli oikein mukavaa, ja pojatkin tulivat täysin toimeen keskenään. (: Spurttailivat vähän pellolla ja näin. Torstaina oltiin myös taasen Haukilahdessa uimassa Oonan ja Solen kanssa. Bobi oli taas oikein elementissään ja uiskenteli oikein kunnolla pallon kanssa. Se jaksais tehä sitä vaikka hamaan hautaan asti, mutta rajansa kaikella. :) Lisäksi ollaan lenkkeilty paljon metsässä, ja nähtiin ehkä jopa kesän ensimmäinen käärmekin. Tänään nimittäin kun käveltiin yhtä pellon viertä, Bobi nuuski siinä ihan normaalisti kun yhtäkkiä hyppäs puol metriä sivuun ja minä kun menin kattomaan niin ei siellä mitään näkynyt mutta jotain epämäärästä suhinaa silti kuului. Joten käärme se taisi olla. Hyvä että B reagoi kyihin säikähtämällä ja perääntymällä, koska ennen ei ollakkaan nähty kyitä ja mua vähän arvelutti että jos vastaan tulee joskus niin mitäs tapahtuu.

Ollaan me sen verran jaksettu jotain tehdä, että ruokansa eteen on saanut tehdä töitä. Kapulan pitoa, se pysyy jo moitteettomasti pidemmänkin aikaa, ja kaukoja, joissa ei ainakaan tällä hetkellä ole mitään ongelmaa. Laitoin yks ilta kupin takapalkaksi, ja otin heti ekaksi seisomaan nousun, ja hyvin nousi, kun se on ennen ollut ongelma. Vähän vilkuili s-m ja meni hitaasti istumisen kautta, muuten oli oikein hyvät. Muuten tosiaan meidän tokomotivaatio on tällähetkellä aika nolla. Ja pakollahan en sitä halua treenata, koska sillon se ei kummallakaan ole kivaa, kun siinä vaan tuskastuu...

MUTTA! Mä olen nyt ottanut tämän kesän tavotteeksi kepit. :) Sitä ollaan treenattu ehkä ahkerammin kun mitään muuta. Olen nyt panostanut tarkkuuteen ja itsenäiseen kepittämiseen, ja tulokset alkaa jo näkyä, ainakin tämän päivän treeni oli oikein onnistunut! Neljällä kepillä vasta mennään mutta onhan siinäkin jo haasteensa. ;) Tänään siis laitoin ensin namikuppi palkan loppuun ja sillä meni kyllä mutta vähän hitaanlaisesti. Kokeilin lelua niin johan muuttui ääni kellossa! Ajattelin ensin että jos kiihtyy lelusta liikaa se vaikuttaa tarkkuuteen mutta mitä vielä.. Aluksi niin että menin vierellä ja lelu oli loppu palkkana, sillä meni hyvin. Sitten niin että lelu on mulla ja meen vierellä kovasti innostaen. Ja kolmas vaihe niin että lähetän ja lelu on siis edelleen mulla, ja palkaksi lelu lentää eteen. Vasenta puolta pitää vielä vahvistaa, ja kun se menee hyvin niin sitten vasta lisätään kolmas väli.