Agimasennuksen toipumisen edistämiseksi käytiin eilen illalla tokoilemassa ihan tossa viereisellä nurtsille. Ei vaiskaan, epäonnistumiset pitää ottaa haasteena, joista sitten selvitään! :) Mut tosiaan siis tokoa pitkästä aikaa, mihin lie sekin jäänyt. Pyysin isää kuvaamaan kaukot, seuruun ja ruudun.

Alotettiin siis seuraamisella. Omasta mielestä tuntu aika löysältä vaikka kontakti pysyikin kiitettävästi. Videolta katsottuna kuitenkin paikka pysyy suurimmaksi osaksi ihan hyvin. Ainoa mitä pitää nyt tehdä vielä lisää on täyskäännös ja oikealle käännökseen vielä skarppiutta, jää helposti jälkeen. Juoksuosuus ja temmonvaihdot oli hyviä, samoin pysähdykset. Sit tehtiin ruutua. Näyttönä kolme kertaa. Hyvin meni nyt joka kerta! Ei mitään epäilyjä, ja joka kerta oikein hyvä paikka! Vikalla kävin näyttämässä mutta jätin salaa pallon ruutuun. Sit kaukoja voi/evl-malliin. Ensin istumaan nousu, oli hyvä, siitä seisominen ja ei kyllä liikkunut milliäkään, ihan suorilta jaloilta nousi. Siitä maahanmeno joka hyvä, mut sen jälkeinen istuminen jäi vajaaksi, käskin uudestaan sitten hyvä ja siitä palkka. Näissäkin kehitystä tapahtunut kyllä. Sit luoksetuloa. Ensin läpijuoksu, päästin puolessavälissä juoksemaan jalkojen väliin leluun kiinni, lähti alunperinkin hyvällä vauhdilla. Sit peruuttamalla namin ja naksun kanssa, ihan ok oli, välillä ehkä vähän valui. Sit ajattelin viel noutoa, mut kun heitin kapulan niin lähti vaan ravilla niin kutsuin takasin kun en halunnut että pääsee kusettamaan noin. Joko tehdään vauhdilla ja innolla tai sit ei tehä ollenkaan. Otin sitten vaan pelkkiä pitoja ja pari luovutusta, hyvin jaksoi vaikka oli ihan läkähdyksissä kun olin riehuttanut aika paljon. Lopetettiin sitten siihen.

Muita kesäkuulumisia, Bobi on ollut pariin otteeseen Haukilahdessa uimassa, sunnuntaina oltiin Solen ja Oonan kanssa, Bobia kiinnosti enemmän pallo kun Solen kanssa leikkiminen ja oli kokoajan läppimässä mua tassulla jos en hetkeen jaksanut heittää. Eilen otettiin päivällä yhdessä aurinkoa, Bobi meni välillä pöydän alle piiloon auringolta mutta välillä tuli sit aurinkoonkin loikoilemaan. Ja tottakai toimi myös mun uskollisena vahtikoirana, jokainen ohikulkija sai vähintään pienen varottavan murahduksen. ;) Bobi kans päätti nyt jatkaa jo hyvin alkanutta karvanlähtöään, ja nyt sitä sitten irtoaakin ihan kunnolla. En oikeestaan nyt kun ajattelee niin koskaan nähnyt sitä noin karvattomana :O Näyttää niin laihalta pikkunen :) Ilmotin sen vielä heinäkuulle Karjaalle näyttelyyn, saa nähdä mitäs siitä tykätään.