Eilen tultiin mökiltä, ja ollaan kyllä sielläkin vaan laiskoteltu treenien kanssa. Liikuntaa kyllä tuli senkin edestä, Bobi ui ihan hulluna meressä, ja sain hätistellä oikein pois välillä kun oli hirveä hinku veteen. Ja ihan ittekseen ui lenkkiä niinkin syvällä missä edes mulla ei yllä jalat pohjaan! Pelastusliivien kanssa kun ei suostu uimaan, minkäs teet.. :D

Illalla oltiin sitten Tiian kanssa jälkeilemässä Tillinmäessä uudessa paikassa. Huhhuh mikä ilma ja mikä maasto, olin ihan hiestä märkä kun tulin kotiin :D Tehtiin tuttuun tapaan eka jäljet ja sitten niiden vanhetessa esineitä. Tiia teki Bobille ja mä Ruutille ja Rasmukselle.

Esineet: Eka esine oli melko takareunassa, irtos tosi laiskasti ja huonosti. Etsi ensin edestä ja sitten meni taakse, luovutus oli hieno. Tokalla sitten edelleen taakse, tehtiin niin että Bobi näki kun Tiia vei. Nyt irtos paremmin, lähti ruudusta ja teki jonkun ihme kunniakierroksen ja huomasi ettei ruutu olekaan tässä ja palasi takasin ja löysi. Luovutus jälleen hyvä.

Jälki: Joku 120m pitkä, 6 keppiä ja vanheni n. tunnin. Jana joku 3-4m. Maasto oli osittain aika hankalaa, kuivaa lehteä eikä juurikaan aluskasvillisuutta, mutta välillä oli saniaisia ja varpujakin. Janalle lähti ihan hyvin, jotain siinä pyöri ja sitten lähti oikein. Annoin nyt aika paljon liinaa, ja tosi kivasti kulki siellä edellä, ei yhtään kääntyillyt kattomaan. Eka keppi löytyikin hyvin, mut olisko ollut toka vai kolmas kun pyöri ihan hirveesti ja vaikka miten nuuskutteli niin ei vaan meinannut löytää, yritti ilmavainuakin mutta toistin vaan käskyä niin lopulta löytyi. Lie siinä sitten joku häiriöjälki ollut vai mikä. Sitten tuli pitkän matkaa hyvää pätkää, ja tosi hyvin myös yksi kohta missä jälki nousi metrin ylöspäin jyrkkää ylämäkeä, Bee meni ihan varmasti ja ketterästi siitä, mulla oli vähän vaikeampaa.. :D Yksi pyöriminen tuli ennen vikaa keppiä, mut loppuun päästiin kumminkin. Bobin mielestä jälki olis saanut jatkua vieläkin kun olin jo vapauttanut ja ottanut valjaat pois. ;) Jokatapauksessa ne pätkät mitkä oli hyviä niin oli tosiaankin hyviä, keppien ilmasut priimaa ja kyllä se on epävarmempikin ollut, että vaikka vähän kyseleekin multa jos hukkaa jäljen niin ei enää jää toljottamaan mua vaan etsii itsenäisesti.

Ainiin ja niiden yksien epäonnistuneiden tokotreenien jälkeen kävin yhdellä iltalenkillä tekemässä luoksetulon stopin ja parit noudot. Stopissa annoin vähän liioitellun käsimerkin, mut stoppas enivei ihan superhienosti, siitä heti pallo palkka. Sit nouto, oli paljonpaljon parempi. Kerran hetsasin perään ja seisoin passiivisena kun luovutti, oli hieno. Ja toisen kerran vauhtinoutona. Eikä mälväillyt kapulaa! :)

Tänään tuli bc ja ak erkkarin laput, ja se tarkoittaa sitä että on korkea aika alkaa puunaamaan tota taas näyttelykuntoon. Olin ollut laiska uintien jälkeen enkä harjannut, joten kauluksesta lähti eilen nipsnaps muutama jättitakku pois, ja tänään sit furminoitavaksi ja pestäväksi. (: