Huh, jäänyt vähän blogipäivittäminen vähälle kun ulkona on niin kiva ilma ja muutenkin ollut vaikka mitä tekemistä. Seliseli.. :D Jokatapauksessa en todellakaan muista kaikkea mitä ollaan tehty. Juhannuksena Bobi sai ottaa aika lailla rennosti, tai no rennosti ja rennosti, kun mun 5v serkku oli tosi innostunut heittelemään sen uutta possulelua sille. Ja Bobi tietysti hakis sitä vaikka henki menis, välillä piti laittaa possu jäähylle ja koira mereen ettei ihan tukehtuisi. Bee on nyt aika timmissä kunnossa. Tai ainahan se on hoikka ollut mutta nyt näkyy että liikuntaa on tullut. Ruokakin maistuu  iltasin jotenkin ihan eri tavalla :D

Tokopuolelta yhteenvetona vois sanoa että luoksetulon stoppiin toimii nyt näköjään käsimerkki paljon paremmin. Suullisella käskyllä valuuvaluuvaluu mut käsimerkillä stoppaa yleensä melkein seinään. Mökillä kun treenailtiin niin pyysin avustajan ja sille takapalkka, pysähtyi muistaakseni aikas hyvin eikä kyyläillyt. Läpijuoksu sitten oli taas semmosta himmailua.. Nouto sujuu nyt jo motivaatiotreenien ansiosta lähes moitteettomasti, lähtee ja tuo innokkaasti, luovutus ehkä kaipaa pientä viilailua. Hyppy alkaa olla hyvällä mallilla, nyt voi alkaa jo ketjuttaa yhteen liikkeitä. Jäävät toimii, samoin kaukot. Seurausta ajatellen ollaan tehty vaan takapään käyttö-treeniä.

Yhtään jälkeä ei ajettu juhannuksena, ja keppejä tehtiin vaan vähän. Niissä lisäsin nyt yhden kepin. Aluksi oli sitä mieltä, että neljän pujottelu riittää mutta sitten tajusi idean ja meni hyvin. Vielä ei kestä kovin kaukaa lähettämistä, mutta kyllä se siitä.

Näyttelyravia ja seisotusta ollaan tehty pari kertaa. Pyöräilyn yhteydessä opittu ravi-käsky toimii hyvin tossakin.

Huomenna sitten taas, yllätys yllätys mökille pakoon tätä kaupungin läkähdyttävää kuumuutta. Bobillekin paljon kivempi kun on meri kokoajan saatavilla ja aina kuitenkin vähän tuulee. Viihdytään siellä luultavasti jonnekkin ensiviikkoon ja sitten onkin harrastustäyteinen viikonloppu kun lauantaina käydään kokeilemassa avoa epävirallisessa muodossa, ja sunnuntaina ajellaan Karjaalle misseilemään. :)