Eilen oli taas hirmu kuuma, Bobi sai pidemmän iltalenkin yhteydessä sitten tokoilla. Oltiin Gräsanojan viereisellä pellolla. Ensin noutoja. Otin luovutuksia ja nostoja jälleen. Nyt kuitenkin niin että välillä päästin hyvästä nostosta lelulle ja välillä piti tuoda loppuun asti. Hyvinhän se meni. Loppuun yks kokonainen, hieno! Sitten seuraamista. Otin nyt lämppäpätkän. Sitten keskipitkä kaavio. Ihan ok muuten mutta täyskäännös oli ihan kauhea. Paikka ehkä vähän edemmäs, hioin sitä sitten palkkaamalla suoralla vaan oikeasta kädestä, korjaantui heti. Luoksarin stoppeja ensin samalla tyylillä kun viimeksi, ja sit pari kokonaisella matkalla. Ekalla kokonaisella ei pysähtynyt, tai pysähtyy mut valuu tositosi paljon, ja kyttää palkkaa ja hohhoijjaa. Ei tätä paljoa viikossa korjata, menee varmaan nollille kokeessa. Tokalla pysähtyi sit paljon paremmin. Kolmannen tein vielä lyhyemmällä matkalla ja pysäytin melkeen mun eteen. Tuli kyllä hyvää vauhtia kokoajan vaikka tehtiin noinkin monta toistoa, ei mitään himmailuja! :) Loppuun kaukot ja paikallamakuu. Kaukot oli hyvät, samoin paikkamakuu, oikein rauhallisesti makoili.

Tänään päivällä ajeltiin Valkjärvelle Pirjoa moikkaamaan Oakmeadow-kasvattipäiville. Oli tosi mukavaa, paljon oli porukkaa ja tuttujakin. Aatun porukoita nähtiin taas, Aatua tosin ei kun velipoika oli autossa. Helmi-tätiäkään ei nähty kun toisella oli juoksut. Pari tuntia meni nopeesti kyllä jutellessa ja Pirjo meitä lähtiessä kannusti vielä näyttelyihinkin menemään vaan lisää. :D Saa nyt nähdä, ei ainakaan pariin kuukauteen varmasti mennä kun leikkasin Bobsulta kaikki pöksy- ja vatsakarvat veke. Mamman pikku kaljupeppu. :)

Ja siis tosiaan 22.8. päivä vapautui meille paikka Malminkartanon tokokokeeseen. Ekaa kertaa avoimeen siis. Hihi, jännää! Nyt vaan taas minimoidaan oma jännitys niin kaikki pitäis mennä suht ok. (;