Me ei tyyliin enää muuta tehdäkkään kun tokoilla :D Siitä ehkä johtuu laiska päivitys. Vähän kyllästyttää jo; jälkimetsään vois lähteä jos haluis, nyt kun vielä voi, mut enpä mä sitä oikein yksikseen saa aikaseks. Agitettu me ei olla sitte kesäkuun 6. päivän jälkeen ja näyttelyitä mä nyt en laske bortsun aktiviteetiksi. Sitä paitsi ei me luultavasti mihinkään näytelmiin enää tänävuonna mennäkkään, kun ton maha- ja perskarvat on edelleen mallia fiskars. :) Suunnitelmissa on nyt siis kyllä hakea johonkin seuraan et päästäis taas agiliitelemään. Kun on tolla koiralla ainakin siihen potentiaalia, itestä en nyt tiiä. :D

Jokatapauksessa eilen oltiin oikeen kunnolla kentällä tokoilemassa, muuten ollaan tokoiltu lenkeillä ja kotona ja kotipihassa jne. Paikallamakuu on sujunut edelleen oikein mainiosti, nyt vaan tarttettais kisamaista treeniä. Jos sunnuntaina mennään porukalla treenaamaan niin sit ainakin saadaann. (: Mut nyt niihin eilisiin tokoiluihin:

Paikallamakuu: Kentällä oli samaanaikaan pari pesäpalloilijaa ja isä poikineen pelaamassa futista, eli häiriötä riitti ihan mukavasti. :) Tein niin että kaksi vähän vajaan minuutin makuuta, niiden välissä palkka. Pysyi ja makoili tarkkaavaisena, tähyili vähän mun piilon suuntaan, mutta ei vaikuttanut siltä että olisi noussut.

Ruutu: Ajattelin että pääsee purkamaan ylimääräiset energiat vauhtiliikkeeseen ettei se näkyis seuraamisessa tms tarkkuutta vaativassa liikkeessä. ;) Sanoin virittelyt ja bongas kyllä ruudun, mut lähti jonnekkin ihan toiseen suuntaan ja oli ihan kuutamolla kun sanoin käskyn! Kävin sitten näyttämässä paikan ja nyt meni oikein, mut jäi vähän etureunaan, pyysin korjaamaan ja oli ruudun sisällä vaikka edelleen vähän edessä mun makuun. Sit toinen kerta ilman näyttöä, tosi hyvä, nyt täydellinen paikka. :)

Seuraaminen: Tosi hyvä vire oli ja innokasta työskentelyä. Kontakti pysyi vaikka seurautin futareiden ohi.  Jotain pikku edistämistä oli yhessä vasemmalle käännöksessä jossa huomautin, ja korjasi hyvin paikan.

Kaukot: Hiottiin tekniikkaa. Oikeestaan vaan s-m tekniikkaa. Bobi kun yrittää mennä sieltä mistä aita on matalin eli siis istumisen kautta. Nyt täytyy olla vaan kärsivällinen ja johdonmukanen ja palkata pelkästään hissinä mennyt vaihdot. Ensin siis namiohjauksella, sitten jonkun metrin päästä. Ekat pari kertaa koitti mennä vielä istumisen kautta mutta kun palkkaa ei herunutkaan niin johan muuttui ääni kellossa. ;) Kyllä se sen äkkiä tajuaa, niin se on ennenkin tajunnut.

Nouto: Pari nostoa ja pari luovutusta. Ekassa luovutuksessa päästi irti ennen kun ehdin ottaa kapulan kunnolla käteen, mut ilman erillistä käskyä nosti kumminkin välittömästi uudestaan. Toinen parempi. Nostot oli ihan ok.

Luoksetulo: Ekalla kutsuin ja kun sanoin käskyn lensi pallo heti taakse, tokalla odotin kunnes pysähtyi. No kyllä se vähän valui mut parempi kyllä kun ennen! Loppuun sit läpijuoksuja niin et jätin seisomaan ja siitä kutsuin. Ihan hyviä.

Tokoilun lisäks ollaan myös käyty tavallisten lenkkejen lisäksi pari kertaa viikossa juoksemassa. Bobi on edelleen oikeen mukavaa seuraa, välillä annan juosta vapaana, välillä sit mennään koko lenkki hihnassa. Pidemmät ravilenkit ja niitten jälkeinen venyttely tekee kuitenkin hyvää lihaksille. :)