Hyvää Joulua kaikille! :) Ollaan koko perheen voimin täällä Vuokatissa viettämässä jouluja, tullaan uutenavuotena takaisin. Bobi sai tänään etukäteen yhdistetyn synttäri-joululahjansa. Kuvia synttäri"tapahtumasta" ja talvisia ulkoilukuvia myöhemmin kun päästään oman koneen ääreen. Nyt on aika katsoa mitä tänä vuonna on tullut tehtyä ja mitä otetaan ensivuoden tavoitteeksi.

Toko: Tavoite vuodelle 2010: Saada vihdoin se alo1 ja siirtyä siitä sitten suoraan avoon. Riippuen vähän miten kisoja on, mutta ainakin starttaaminen AVO:ssa ja vähintään yksi 1-tulos siinä. Jep, alo1 tuli keväällä, kesällä otettiin rennommin, käytiin yksi avomölli ja yksi virallinen, josta 3-tulos. Paikallamakuu muodostui yhtäkkiä ongelmaksi, minkä takia ei enää mentykkään kisaamaan loppuvuonna.

Agility: Tavoite vuodelle 2010: Mennä jatkokurssille tai päästä johonkin seuraan treenailemaan. Ja suuri EHKÄ mennä loppuvuodesta mölleihin, jos järjestetään. Käytiin talvi agittamassa koirakoulu kompassilla, sitten päästiin AST:n jatkokurssille, kesä oltiin tauolla ja nyt loppuvuodesta päästiin HAU:n nuorisoryhmään kokeilemaan. Möllejä käytiin yhteensä kolme, joista kaksi hyllyä ja yksi vitonen.

PK-puoli: Tavoite vuodelle 2010: Treenailla lisää ja pidempää jälkeä, vielä ilman mitään kisatavotteita. Ja jos sitten sen BH-kokeenkin saisi. Treenailtiin jälkeä säännöllisen epäsäännöllisesti ja esineruutua saman verran. Hyvin kuitenkin etenee, jos tuota nyt lähinnä omaksi iloksi. BH-koetta ei tullut vieläkään käytyä..

Näyttelyt: Tavoite vuodelle 2010: Käydään varmasti muutamassa näyttelyssä, ja eka SERT olis hieno juttu. :) Käytiin koko vuoden aikana vain kolmessa näyttelyssä, joista jokaisesta EH.

Muuta: Käydään myös luonnetestissä joskus huhti-heinäkuussa. Ei käyty.

Näyttää siltä että agissa kunnostauduttiin eniten. :D Pitäisi itsekin katsella tavoitteita pitkin vuotta ettei pääsisi niin unohtumaan. Seuraavalle vuodelle sitten...

Bobi:

Toko: Koitetaan saada paikallamakuu nyt täysin varmaksi ja sitten avo1 ja ehkä tk2. Voittajan liikkeet kuntoon.

Agility: Käydään mölleissä jos on ja kesällä tai kesän jälkeen voisi miettiä virallisia.

Näyttelyt: Ei suurempia tavotteita, käydään muutama omaksi iloksi.

Pk-puoli: Pidempiä jälkiä vaan ja ahkerampaa treenausta ;)

Muuta: Pari kertaa hierottavaksi ainakin ja pysytään muutenkin terveinä. Luonnetesti käydään. Lampaita olisi mukava päästä katsomaan myös.

Janni:

Opin lisää kouluttamisen saloja toivottavasti, katsotaan jos pääsisi jonkun huipun koulutukseen. Kuntoa pitää pitää yllä säännöllisin juoksulenkein. Agissa tarkkuutta ohjaukseen. Ei oteta stressiä vaan muistetaan että koiraharrastus on yhteinen kiva ajanviete! :)

Kiitos kaikki treenikaverit ja kouluttajat, tsemppiä vuodelle 2011!