Enpä edes ala selittelemään kummemmin päivitystaukoa. Sattunut ja tapahtunut on niin tiuhaan tahtiin, että hyvä kun itse pysyy perässä. :D Hengissä siis ollaan kyllä kaikin puolin. Tokotreenausprosentti on kaunis 0, agin treenaaminen näyttää kuitenkin (onneksi) hieman valoisammalta.

Pääsyyllinen blogin hiljaisuuteen on olleet Bobin astutuspuuhat. Bobia siis pyydettiin sulhaseksi Nanalle (Oakmeadow furry paws) jo parisen kuukautta sitten. Odoteltiin juoksujen nousua ja tuossa 6. päivä ne alkoivatkin. Astutusta alettiin yrittämään sitten olisko ollut 13. päivä ja siitä eteenpäin. Hieman vaihtelevalla menestyksellä, välillä juttu oli lähes onnistua, mutta ei kuitenkaan sitten onnistunut. Lopussa vaikutti jo vähän että Nana alkoi olla kyllästynyt koko juttuun. Eli pentuja ei ole tulossa ainakaan näillä näkymin, uudestaan yrityksestä en osaa vielä sanoa.

Agitreeneissä ollaan käyty normaalisti paitsi viime viikolla kun olin itse muualla. Viimeisimmistä treeneistä voisin laittaa ratapiirroksen joka on tehty aina-niin-helpolla paintilla. :D

Ei mitään ihmeellisempiä kommervenkkejä. Eka mentiin koko juttu ns. räiskimällä läpi :D Eli katottiin ns tasoa missä mennään, mitä korjataan jne. Ekalla kierroksella veti pikkusen pitkän lenkin tuolla kolmosen takana kun en osannut kääntää ajoissa. Putkelta putkelle tein takaaleikkauksen, mikä osottautui virheeksi koska tolta puolelta oli vaikea ohjata hypyn jälkeen kepeille, jotain säätöä tuli tossa kepeillä sisäänmenossa, mutta pujotteli lopulta tosi hienosti vaikka välistä oli otettu jo verkkoja pois. Hypyn takaakierto oli hieno ja putkeenkin sain oikeasta päästä laitettua. Sit alettiin korjailemaan (mun tekemiä) virheitä. Alkuun heti ohjaus puomin oikealta puolelta, jotta  kolmosella kääntäminen ois helpompaa. Sitten putkihässäkkä korjattiin niin että tein vaan persjättöjä takaaleikkauksien ja valssien sijaan. Tuntu itestäkin heti paljon helpommalta, jotenkin vaan en uskalla tehdä persjättöjä niin helposti. Mutta toimiihan se kun on vaan tarpeeksi vikkelä jaloistaan. ;) Seuraava ongelma tulikin sitten ysihypyn jälkeen, Bobi ampas väärästä päästä putkeen. Siinä sitten hiottiin puolivalssia parisen kertaa. Lopulta saatiin rata menemään mallikkaasti loppuun saakka. Tuon ratapätkän lisäksi tehtiin keinutreeniä ja sitten juoksupätkää missä oli vaan hyppy hyppy mutkaputki ja suoraputki. Huii kun siinä mentiikin kovaa, varsinkin siinä kun ohjaajan  piti lähteä samalta viivalta koiran kanssa. :D Hyvin meni kuitenkin. Keinukaan ei ole enää yhtään pelottava juttu. Onnistuneet treenit siis :)

Tänään myös otin itseäni niskasta kiinni ja suunnattiin tokotreenikamat repussa postin pihaan tokoilemaan. Tajusin vasta nyt että sehän on oikein kelpo paikka, tarpeeksi iso aurattu alue, eikä liian syrjässä joten häiriötäkin on. :) Mentiin vaan kattomaan liikkeiden kuntoa. Luoksetuloa alkuun, kokeilin niin että heitän pallon vähän "top" käskyn jälkeen, mutta valui sillä aika paljon. Takapalkalla toimi tosi loistavasti! Täytyy vaan muistaa vaihdella palkan suuntaa koska toi on vähän tommonen Erkki Ennakoiva :) Seuraaminen oli vähän laimeeta jotenkin, kontakti putoili, käännökset jäi väljiksi, suoralla pätkällä ja tempovaihtelut tomi kyllä. Sit tehtiin noutoja, pidettiin kunnolla hauskaa. Koitan nyt vähän nostaa virettä sen kapulan kanssa. Kivasti toimi, mutta täytyy varoa ettei vire nouse liiaksi ja Erkki Ennakoiva pääse iskemään! Jäävät oli kunnossa, kuten tavallista. ;) Seisomisessa käänsi tassuja, kokeilin toisen kerran niin pysyi. Kaukot oli ihan SUPERhitaat. Teknisesti oikein mut ihan hirmu hitaat, täytyy tehdä asialle jotain. Loppuun minuutin paikallamakuu, en viitsinyt pidempään kylmässä maassa makuuttaa. Tarkkaili korvat höröllään kun tulin piilosta.

Jos nyt sais tokomotivaation kohilleen ja alkais ihan tosissaan treenaamaan että päästäisiin kisaamaankin keväällä. :)