Monenmoista olis taas selitystä, mut suurinpana on varmaan ah, niin ihana koulu. :) Kolmas jakso päätty just perjantaina ja kaikki kokeet oli kasautunu mukavasti kahdelle vikalle viikolle. Kunnolla ei olla ehditty treenailemaan. Ja kunnolla tarkoittaa siis sitä että pakkaisin kamat reppuun, pukisin treeniliivin päälle ja lähtisin kentälle. Koiran mielenterveyden varjelemiseksi olen toki teettänyt sillä aivotöitä. Enpä kuitenkaan (näköjään) ole nähnyt tarpeelliseksi kirjoitella niistä tänne. Kaukoja, kontakteja, temppuja ja erilaista pilkunviilausta ollaan harrastettu sisällä ja lenkin yhteydessä. Tempuista hauskin (ja uusin!) on pakko kuitenkin ilmoittaa. :D Limun tuonti ! :D Muovaan koirastani baarimikkoa, ja seuraavaksi ohjelmassa olisi erilaisten drinkkien teko. Tai sitten ei. :D Hauskinta kuitenkin on vaan istua olkkarin sohvalla, hihkaista "Bobi, LIMUU!!" ja koira spurttaa keittiöön. Hiomme vielä liikettä mutta hauskaa ainakin on ollut! :D

Nyt kuitenkin kun aivoissani on tilaa muillekkin kuin ioni- ja molekyyliyhdisteille, reaktioyhtälöille, muuttujalausekkeille ja lauseenjäsenille, tajusin, että tähän treenaamiseen on PAKKO alkaa saada nyt jotain tolkkua. Tavoitteena siintää kevään kokeet ja sieltä avo1, ja niitä sitten hyvällä tuurillä kolme kipaletta. Mutta jotta tähän päästään, mun täytyy tosissaan alkaa suunnittelemaan treenejä. Ottasin vaikka jotkut parit teemaliikkeet yhdelle viikolle, ja treenais kunnolla esim. 3 kertaa viikossa. siinä sivussa sit pitäis pienesti yllä muita. esim jos teemaliikkeet on seuraaminen ja luoksetulo, vois sit lenkeillä treenata kaukoja. Suunnitelmana tämä kuulostaa tosi hyvältä, katsotaan vaan miten jaksan toteuttaa sitä käytännössä. Stressiä en halua ottaa tästä. Harrastus on kuitenkin vaan harrastus. Viimeaikoina on vaan tuntunut, että rullataan tyhjänpäällä ja toistetaan samaa eikä mikään johda mihinkään.

Harvinaisen sekavaa selitystä ehkä, mutta mustaa valkoisella auttaa mua itteäni setvimään näitä juttuja. :) Keskellä viikkoa alotetaan nytten, mutta jos huomenna mennään treenailemaan niin otetaanpa vaikka liikkeiksi seuraaminen, luoksetulo ja ruutu. Ja ilman paineita, nyt vain kokeillaan miten tää toimii. :)