Hupsistakeikkaa, on jäänyt treenit näköjään kirjoittelematta. Teemanahan on siis ollut nouto ja kaukot ja mitä nyt muistan niin noudossa kapulankäsittely on parantunut, ollaan tehty pito- ja nostoharkkaa. Intoa liikkeessä alkaa olla aika paljon ja meinaa vähän nykiä lähdössä, siksi treenataankin nyt niin, että kun heitän kapulan ja jos (KUN) ottaa katsekontaktin, saa palkan jo siitä. Tehdään vierellä hievahtamatta pysyminen kannattavaksi siis. ;) Kaukot ei himmaa enää ollenkaan pahasti! Tekinsesti ovat ihan pätevät, ainoo vaan että nopeutta sais olla. Ehkäpä sitä tulee varmuuden myötä.

Eilen oltiin melko reippaita: raahasin treenikamppeet  ja ulkovaatteet kouluun mukaan ja kun 14.45 pääsin koulusta tuli iskä hakemaan Bobin kanssa treeneihin. Suunnattiin sitten Sirkuskentälle tokoilemaan. Suunnitelmaa ei kunnolla ollut ja sen kyllä huomasi.. Hilluttiin ja hömppäiltiin vähän sitä sun tätä.

Otin lämmittelyksi pieniä seurauspätkiä nopeaan tahtiin palkaten. Sit parit noudot. Jätkä nyki kun mikäkin kana lähdössä, ja vaikka otti katsekontaktin ja vapautin lelulle lähti silti kapulalle... :D Voi pikkusta kun ei oikein ymmärtänyt. Sain sitten sen liioitellulla vapautuksella ja lelun nokan edessä heiluttelulla luopumaan niin-ihanasta kapulasta. Itse nouto sitten sujuikin oikein mallikkaasti, luovutus tosi hyvä!

Kun kaikki alkoi saapumaan paikalle, otettiin paikallaolot. Istumisen alku meni jotenkin ihan ketuille. "Istu" käskyllä painui kaks kertaa maahan ja kun vihdoin jäi niin oli ihan vinossa. Kävin korjaamassa ja sitten sujuikin jo. Paikallamakuussa meni hyvin omalla käskyllä, mutta jonkun minuutin piilossaolon jälkeen lähti vieressäolevan vieraan nartun luo nuuskuttelemaan! Siis ei ole totta mikä SIKA! *kirosanojen kivivyöry* Argh... Ärsyttää ihan hitosti! Tulin heti pois ja komensin aika kunnolla, rauhotuin vähän ja sit otettiin kokonaan uusiksi. Olin sitten jonkun 2min ja vaikka sama narttu siitä vierestä lähtikin siitä käppäilemään niin pysyi onneksi. Äässhh, mä jo luulin että meijän paikallamakuu alkaa lähestyä pomminvarmaa, mut mitä vielä. Iso pettymys.

Tauon jälkeen mentiin tekemään luoksetulo ja tolpankiertoja. Luoksetulossa otin pidemmän matkan kuin normaalisti, tuli hyvää vauhtia. Sitten tolpankiertoja joista ehkä kaksi stopilla. Itseasiassa pysähtyi ihan kivasti! Pääpaino edelleen silti läpijuoksuissa että vauhti pysyy kohdillaan.

Lopuksi tehtiin vähän kaukoja about 5m matkalta. Ei himmaillut, hyvä! S-i vaihtoa silti edelleen treenattava että jää lihasmuistiin. Nyt onnistuu ehkä 60%.

Seuraaville kerroille PALJON paikkamakuu treeniä, vaihtelevilla palkoilla. Sen lisäksi voisi myös muistutella tunnaria. Seuraamista voisi tehdä häirittynä, esim seurauttaa häiriötä kohti, joku huutelee takana käskyjä, lelu lentää ohi jne.

Ainiin, torstaina käytiin eläinlääkärillä kennelyskärokotuksilla, nyt pääsee sitten kisailemaankin. :) Samalla ihan perustarkastus ja ihan terve poika oli! Ainoo vaan että talven aikana tullut pienehköä pyöreyttä. Vähennettiin nyt vähän ruokamäärää ja voi olla et kesällä joutuu lisäämään kun nyt keväällä ja kesällä tulee paljon enemmän liikuntaakin! Mutta pääasia että muuten on terve ja kaikki on hyvin.
Niin ja koekalenteriin on päivitetty tälle vuodelle jotain kisoja ja kokeita. ;)