Hihi, toi koira on karvanleikkauksen jälkeen niiin sen näkönen kuin oli 6kk iässä. :D Nyt ei ole ollut kauhean kuumia säitä, joten ei olla päästy "testaamaan" turkin hyödyllisyyttä. Jokatapauksessa oltiin illalla tekemässä vähän kuppitokoiluja iltaruualla. Jaoin annoksen kolmeen muovikippoon.

Palkka 1 -> Tehtiin seuraamista, oli tosi vaihtelevia pätkiä, välillä hyvää ja välillä huonoa. Tein melko pitkän pätkän ja virheen... Vapautin suoraan palkalle. Tajusin että olisi tietty pitänyt ensin antaa suulliset kehut ja taputtelut. 

Palkka 2 -> Parempaa seuraamista ja myös innokkaampaa! Tässä taas näkyi tää mikä on näkynyt kokeissakin: alkukoomailu. Siihen pitää keksiä jotain. Ideoita? Käännökset parempia, naksuttelin pari kertaa. Palkkasin kehuin ja rapsutuksin ja seurautin vielä palkalle.

Palkka 3 -> Vielä pikkupätkä seuraamista, liikkeestä seisominen ja maahanmeno. Maahanmeno ok, seisomisessa mulla oli outo äänenpaino ja meni puolittain maahan, otettiin uudestaan, nyt hyvä. Luoksetulo myös läpijuoksuna jonka jälkeen seurautus palkalle. Hyvin meni, ei ollut enää niin kokoajan hamuamassa palkkaa kohti. :)

Huomenna lähtö Kööppenhaminaan, ja keskiviikkona lähdetään Bobin kanssa lyhyelle mökkireissulle.