Tänään ilta-agia kentällä, ja niille jotka ei kestä keppihehkutuksia, skipatkoon tämän kirjoituksen kokonaan! :D Laitoin kepit aluksi kokonaan verkoilla "lämmittelyksi". SItten otin suoraan kaksi palaa jostain keskikohdilta pois. Tehtiin pari kertaa, kepitti ihan täysiä, jopa nopeempaa kun koko verkoilla, super! Tehtiin molemmilta puolilta pari kertaa, sujui joka kerta niin mainiosti! Ja motivaatio oli 10+ ja vauhtiaa 120km/h ;) Loppuvaiheessa oli 5 palaa poissa, neljällä meni viel ihan täydellisesti, viidennen palan ottaessa, joka siis oli ihan sieltä loppupäästä, oikaisi mennessä, mutta toiseen suuntaan mennessä meni koko pätkän oikein. Hassua. :D No, laitoin vielä sen vikan palan takaisin että saatiin koko homma lopetettua onnistuneesti. Ihanaa nähdä ton koiran motivaatio ja se palo niissä pienissä ruskeissa nappisilmissä on vaan jotain niin <3 Taitaa tulla lempiesteelle putkelle kilpailija ;)

Lisäksi tein vielä jonkunnäkösen radanpätkän, tarkotuksena harjotella koiran tiukkaa kääntämistä. Sujui vähän vaihtelevalla menestyksellä, itse olin jotenkin joko aina myöhässä tai muuten vaan jäissä etten tajunnut ja Bee pääsi livahtamaan seläntakaa jonnekkin. :D Koitin jotain rataakin piirrellä flexitrackilla, mutten osannut laittaa sitä tänne asti. :( Jokatapauksessa alussa oli kaksi hyppyä joista sylkkärin tapaisesti kolmannelle hypylle, josta niisto renkaalle. Tota pätkää hinkattiin pitkään, ihan kun olisin nähnyt koiran pyöräyttelevän silmiä, säälittävä mamma kun aina myöhässä vaikka toinen parhaansa yrittää. :D Hauskaa meillä kyllä ainakin oli, ja kyllä me se alkukin saatiin lopulta menemään. Loppu oli yksinkertaisempi, renkaan jälkeen suoraan Aalle (hitto muuten kun toi kontakti ei nyt mennyt taaskaan ekalla), josta sylkkäri putkelle ja hyppyjen kautta maaliin. 

Eli nyt kun huomenna illala lähdetään mökille niin muun hömppäilyn lisäksi pitää tehdä kontakteja paljon! Myös jälkeä voisi muistutella, sitä en oo koko keväänä tai kesänä tehnytkään ollenkaan... Jospa nyt ryhdistäydytään =)