Bobi täytti siis Tapaninpäivänä 4-vuotta! Juhlittiin kera hienon kakun ja Bobi sai hienon sian saparoluun. 

Viimevuonna me suunniteltiin tämmöstä...

  • Tokossa koitetaan saada p-makuu varmaksi ja sitten avo1 ja ehkä tk2. Voittajan liikkeet kuntoon. P-makuu oli yhdessä kokeessa jo varma ja tuli 10, saatiin siis avo2 ja toisessa kokeessa kusi sitten vähän kaikki josta avo3.
  • Agilityssa käydään mölleissä ja kesän jälkeen mietitään virallisia. Käytiin kolmissa mölleissä joista kaksi nollavoittoa. Kehityttiin muutenkin hurjasti luultavasti suurimmaksi osaksi HAU:n junnuryhmään pääsyn ansiosta! Virallisissa vielä ei käyty, ollaan keppejä vaille valmiita. 
  • Näyttelyissä pari omaksi iloksi. Ei käyty, ja kesällä ajeltiin turkkikin sporttisempaan malliin.
  • Pk-puoli: pidempiä jälkiä ja ahkerampaa treenausta. Tää oli melko pohjanoteeraus, ei yhdenyhtä jälkeä. Olen tosi laiska menemään yksin jälkimetsään, ja ilman tavoitteita jäi jotenkin vaan sivuun...
  • Muuta: Pari kertaa hierottavaksi ja pysytään muutenkin terveinä. Luonnetesti käydään ja lampaita olisi mukava päästä katsomaan. Käytiin fyssarilla pari kertaa ja B oli  terve koko vuoden. Luonnetestiin yritin parikin kertaa, mutta paikat oli aina täynnä ja varasijoilla pitkä jono. Lampaille ei päästy.
      

Ehkä vähän erilainen ja jotenkin hiljasempi vuosi. Agilityn saralla kehityttiin eniten, ja se muodostuikin ihan huippukivaksi lajiksi! Tokon kanssa oli vähän motivaatio-ongelmia. Kaksi koetta saatiin vaan käytyä, eikä niissäkään huippusuorituksia. Mutta ei siinä mitään, ei pidä masentua. :) Oli erilainen vuosi myös mulle ja oli paljon muitakin muutoksia elämässä. Nyt pitää suunnata katseet kohti seuraavaa vuotta, ja ehkä luoda jotenkin tarkemmat tavoitteet, jotka oikeesti haluaa saavuttaa, ja että motivaatiota riittäisi itselläkin.

Vuodeksi 2012 suunnittelin seuraavaa:

  •  Tokossa keräillään motivaatiota ja loppuvuodesta varsinkin oli kimppatreenitkin vähäiset ellei mitättömät, niin nyt koitetaan saada treeniseuraa, ja jos sitten ahkeran treenauksen seurauksena saataisiin se avo1. 
  • Agilityssa keppien valmiiksi treenaus, lisenssin hankinta ja virallisten kisojen korkkaus! Keppien valmistumista odotellessa käydään ehkä mölleissä, jos on.
  • Näyttelyissä voisi käydä nyt kun turkkikin on kasvanut takaisin. Haluaisin myös kokeilla miten menisi jonkun muun esitettävänä. 
  • Pk-puolelle en oikeastaan aseta tavoitteita, ehkä jälkeä keväämmällä huvikseen ilman paineita ja aikataulujen mukaan. 
  • Muuten taas yksi terve vuosi lisää, käydään fyssarilla sopivin väliajoin huoltamassa lihaksistoa ja nyt koitetaan saada se paikka sinne luonnetestiinkin.



    Toivotamme kaikille oikeen hyvää ja hauskaa uuttavuotta! :)