Tiistaina oltiin bc porukalla tokoilemassa Baronan vieressä. Itseasiassa vuoden ekat yhteistreenit, kivaa! :) 
  Oli tosi hyvä saada käskytystä, Tiia käskytti meille seuraamisen ja jäävät. Ne on sellasia mitkä on hyvä ottaa käskyttämällä aina kun on mahdollisuus. Muuten yritin pitää kaikki jutut aika lyhyinä ja kivoina. 

Seuraaminen meni munmielestä ihan hyvin, kontakti on parantunut tosi paljon! Käännöksiin en kyllä vielä ole täysin tyytyväinen... Nooh, reeeniä reeniä!
   Maahanmeno ok, seisomisen sekoitti ja meni maahan. Aina just kun on päässyt pätemään, ettei B koskaan sekota... :D Ihan sulonen se oli yrittäessään sinnikkäästi mennä maahan. Saatiin lopulta sekin onnistumaan. 
    Vein Bobin taukoilemaan sen jälkeen ja se huusikin siellä kun viimestä päivää kun toimin liikkurina muille :D Ja sehän ei ikinä huuda...
Sitten tehtiin paikallaolot. Ensin istuminen, tein kahdessa osassa ja kävin palkkaamassa välillä. Vähän se jotenkin näyttää siltä että on kujalla eikä oikeen tiiä mitä pitää tehdä.. :D Paikallamakuu vissiin täydet 3min, B oli Uunon ja Ruutin välissä, Ruuti oli noussut jossainvaiheessa mutta omaksi riemukseni Bobi pysyi! Hyvähyvä! 
   Tehtiin sitten vielä nouto ja kaukot. Alkaa olemaan jo suht varma luovuttaminen sivulle, vauhtia pitäisi saada vaan. Kaukot päällisinpuolin ok, kaikki vaihdot teki ihan oikein. 
 Hitsit, alko taas tekemään mieli ilmottaa toi kokeeseen... x) Vaikka joka kerta siellä paikanpäällä mietin et miks ihmeessä tänne taas tultiin... Paljon niitä pitäis vaan käydä, eiköhän siellä joku sitten tuota tulostakin! 
 

Agit  jäi nyt kahdeksi viikoksi kun viimeviikolla oli pääsiäiskisat ja tänään oli esteiden kunnostustalkoot. Ollaan lenkeillä tehty puunkiertoa ja portailla kontaktia ja kaikkea tällästä pientä yleishyödyllistä. :)