Jeejee, se on täällä! :)) Mittari näyttää yli 10 astetta ja maa alkaa muuttua ruohonvihreäksi keltaruskean sijaan. Punkit ovat vissiin huomanneet saman, nyppäsin ton niskasta kevään ensimmäisen viimeviikolla.. yäk! 

Treenaamiset on jääny tyystin kirjottamatta tänne, mutta onhan sitä tullut tehtyä agia ja tokoakin. Ehkä jopa enemmän tokoa, koska tidididittitdii... Meillä on koepaikka Helsingin 6.5. olevassa kokeessa ;)! Jännää...

Kahdestaan tokoiltiin viimeviikolla enemmän, mutta enpä niistä paljoa muista mitään... :D eilen oltiin esport areenan takana olevalla kentällä Tian ja Marian kanssa treenaamassa. Otettiin paikallaolot, seurautin Bobin, oli tosi kivasti hanskassa heti. Istumisessa olin ihan näkösällä ja tehtiin ihan lyhyt. Sitten vaihdettiin Tian ja Keikon kanssa paikkoja kun halusin Bobin Mitzin viereen. Metellä tais olla just alkanut juoksut ja makasi siellä parin metrin päässä mutta ei ollut Bobille nähtävästi mikään ongelma. Täydet kolme minuuttia oltiin piilossa, hyvin meni. Täytyy muistaa myös ottaa lyhyempiä makuita, ettei tuu mitään takapakkia! Toivon niiiiin paljon että kokeessa onnistuis.. Ihan sama vaikka muista tulis nollia mut pliiis.. :( tätä on niin treenattu. 

Valitsin liikkeiksi seuraamisen, noudon, luoksetulon ja kaukot. Ensin tein nuo kaikki kisamaisesti putkeen, ja sitten treenattiin yksitellen jokaista. 
  Seuraaminen oli ihan ok. Yhdessä käännöksessä jäi tuijottamaan Keikoa ja sitten vähän koko pakka hajosi, mutta alku oli ihan kiva!
  Nouto oli hidas... Nojaa, kapula tuli oikein perille asti pudottelematta ja pureskelematta mutta ravilla. 
  Luoksetulo oli ihan mukava! Tuli hyvää vauhtia alkupätkän, ok stoppi, ravilla loppupätkä. 
  Kaukot kusi totaalisesti. Ei noussut edes tokalla käskyllä istumaan pikku SIKA. >:( 
   Tein vielä toisen noudon loppuun ja nyt oli paljon nopeampi. Ärsyttävää, tunnistan ton saman ilmiön kokeessa. Koira on ihan tahmea noutoon asti, tai no oikeastaan johonkin vähän vauhdikkaampaan esim luoksetuloon asti, jja palkkautuu vasta niiden jälkeen ja samalla vapautuu ja tekee loputkin asiat iloisemmin ja paremmalla vireellä. Joten miten siirtää tuo noudonjälkeinen innokkuus myös koetilanteeseen?

Treenasin kontaktia naksuttimen kanssa niin että seisoin ihan Monan ja Mitzin vieressä kun ne oli kiinni puussa. Hyvin pysyi kontakti vaikka tytöillä oli kovasti hinkua kentälle...:) Luoksetuloa tein kolme kertaa. Ensimmäisellä palkka takana, stoppi oli tosihyvä! Seuraavalla kerralla "huijasin" että laitoin sen taakse mutta oikeasti otin taskuun, ja kun stoppasi kutsuin kii -kutsulla jalkojen läpi. Pysähdyksen jälkeinen tuleminen pitäis saada nopeammaksi niin tein vielä tuon jälkimmäisen uudestaan. 
 Tein vauhtinoutoja ensin niin että käskin kiertää maalia ja sitten heitin kapulan ja annoin tuo -käskyn. Ja myös niin, että annoin tiputtaa kapulan kun oli tullut hyvää vauhtia luovutuksessa. En vaan tykkää jälkimmäisestä kun Erkki Ennakoija ottaa sen helposti enemmän tavaksi kuin poikkeukseksi...:)
   Kaukot toimi nyt tosi hyvin, palkkasin aina istumaannoususta. 

Palkkaamattomuus ei itsessään ole ongelma, mutta oikeiden viretilojen löytäminen tietyissä liikkeissä on vähän hakusessa. 

 

Perjantain agitreenit oli muistaakseni ihan hyvät. Radasta en kyllä kauheasti pitänyt, vaikka se menikin enimmikseen hyvin. Siinä piti vaan yhdistellä monia ohjauskuvioita ja meinasin olla välillä vähän solmussa, varsinkin kun olin vielä kipeä eikä ääni oikeen tahtonut toimia.. :D Päästiin radan kummatkin osat kivasti läpi, ja kepit meni ilman verkkoja kun itsenäisesti niitä tehtiin! ;) jesjesjes! Saadaan 2 ilmasta starttia kahden viikon päästä cockeri ry:n järjestämissä epiksissä.. jospa ottaisi toisen radan mölliksi ja toisen kisaaville.. Hmm, pitää miettiä vielä!