Eilen iltapäivällä treenattiin Bobin kanssa yhdellä parkkiksella, josta oli kokonaan lumet sulaneet.

Seuraamisella aloitettiin, ja keskityttiin ensimmäisenä lähtöihin. Tavoitteena oli reipas lähtö, ja heti alussa kontaktin pito. Hyvin Bobi onnistui, ja palkkasin narupallolla. Sitten vasemmalle käännöksiä. Parkkiruutujen avulla tuli semmoset ehkä 7x7 neliö, jota sitten mentiin about kaks kierrosta. Meni tosi upeesti, eikä yhtään jätättänyt! Sitten menin jotain ihan sekalaista kaavaa, missä oikealle ja vasemmalle käännöksiä. Välillä kyllä edisti... Tällöin pysähdyin ja osasi itse tulla oikealle paikalle.

Huomasin muuten että hihnassa seuraamista täytyy hioa kanssa! Mulla oli mukana tokohihna, ja sillä otin vähän seuraamista suoraa pätkää. Jotenkin Bobi karttoi mun kättä, jossa hihna oli. Saatoin kyllä ittekkin pitää sitä jotenkin Bobin tiellä tai jotain.

Liikkeestä maahanmenoa. Oli ok. En joutunut antamaan lisäkäskyjäkään. Näitä ei otettu paljoa, kun hyvin meni.

Liikkeestä seisominen takapalkalla oli ihan hirveetä. Seuras kauhean laiskasti. Eikä mitään pientä jätättämistä, vaan ihan metrin päässä mun takana. Taisi vähän ennakoida käskyä. Niinpä otin pari kertaa niin vaan että sanoin seuraa, ja kun oli oikealla paikalla, annoin juosta takapalkalle. Näitten jälkeen aika paljon leikkiä ja siinä ihan vaan vähän jotain seuraamista juosten, ja sitten sanoin seiso. Ja pysyi kyllä hyvin. Noh.. olipahan Bobilla ainakin hauskaa. :D

Paikalla makuu 2min. Pysyi tosi hienosti. Mun takaa kulki taas muutama ihminen, ja autokin, eikä välittänyt. Heiteltiin siinä sitten vähän narupalloa ja lähdettin kotiin.

 

Tänään oltiin melkeen 2h ulkona, ensin mentiin koirapuistoon jossa Bobi leikki aika kauan lk. collien kanssa. Molemmat oli yhtä nopeita, niin mahto olla hauskaa :D Ennen kun ko. koirakaveri oli juuri tulossa aitaukseen, oli siis ihan portilla, käskin Bobin maahan (Oli siis ehkä 10m päässä musta) paikalle. Hyvin pysyi, kun toinen sai tultua sisään ja nousi vasta luvan saatua.

Vielä mentiin leikkimisen jälkeen mettään, jossa otettiin parit arkiluoksetulot.