Tokoiltiin Bobin kanssa lenkillä eilen, mutta unohtupa kirjottaa... Kirjotan siis nyt mitä muistan :)

Alotettiin luoksetuloilla, joissa tosi hyvä vauhti ja suoraan, reippaasti sivulle. Niitä n. 2kpl, ja sitten otetiiin niin että siis tuli eteen istumaan, kun ennen ei olla niitä kauheasti opeteltu. Palkkana oli siis keppi :D Jonka pidin eteentuloharjoituksessa molemmista kepin päistä kummallakin kädellä kiinni, ja sitten käsky oli siis eteen. Otettiin pari harjoituksen takia kepillä ja sitten jätettiin keppi pois. Tajusi idean hyvin. Nyt pitää vaan harjotella sivulletulon ja eteentulon erotusta, koska tämän jälkeen kun otettiin sívulletuloa, ei ollut ihan varma mihin piti tulla.

Liikkeestä maahanmenossa oli tosi täydellistä! Meni suoraan nopeasti maahan, ja seuraaminenkin oli tosi upeeta! :) Näitäkin otettiin ehkä 2kpl.

Liikkeestä seisominen kans tosi hyvin.

Seuraaminen. Aika paljon häiriötä, pyöräilijöitä, kävelijöitä ja juoksijoita. Siihen nähden teki suoraa pätkää ihan hyvin. Käännöksissä huomasin että edisti, koska törmäsin Bobiin... Meijän pitää alkaa nyt ihan tosissaan kunnolla harjotella näitä käännöksiä, koska suora pätkä on jo niin hyvää.

Samalla tuli kans harjoiteltua näitten ihmisten ja pyöräilijöiden ohituksia. Luulen siis että ne sitte menee Bh-kokeessa ihan hyvin. :)

Tänään, kun kävin ihan äkkiä kaupassa ostamassa jonkun pienen jutun, jätin Bobin siihen ulkopuolelle. Pysyi hienosti, ja istui kiltisti samalla paikalla mihin sen olin jättänykkin.