Bobilla oli hauskaa Moonan kanssa aamulenkillä. En ottanut muuta kun arkiluoksetuloa ja ihan pientä pätkää seuraamista. Ihan hyvin meni. :)

Iltapäivälenkillä olin päässyt ehkä puoleen kortteliin kun Bobi alko ontumaan vasenta takajalkaa. Katoin, niin siinä näkyi pieni naarmu, joka oli varmaan tullut jossain tuolla metsässä juostessaan. Ei siitä verta tullut, mutta ei siinä auttanut muu kun palata kotiin, kun loikki pelkästään kolmella tassulla. Puhdistin haavan hiekasta.

Illalla mentiin uudestaan ulos, ja ehdittiinkin jo vähän pidemmälle, kunnes taas rupesi ontumaan. Katsoin taas, ja nyt siitä tuli verta. Ajattelin taas kääntyä takaisin, mutta eipäs se suostunutkaan kävelemään. Yritin houkutella sitä tulemaan, mutta ei. Pakko oli soitta isä hakemaan autolla. Kannoin sen tien päähän, kun oltiin yhdellä lenkkipolulla. Kotona puhdistin haavan puhdistusaineella ja laitoin siihen siteen. Nyt sillä on tommonen pikku töppönen jalassa :D

Luulen että se on tullut siitä, kun lumi on nyt niin kovaa ja jäistä. Asfaltillakin on teräviä hiekotushiekkoja. Mutta eiköhän tuo tuosta parane. :) Pidetään töppöstä vähän aikaa ja sitten rasvataan semmosella eläinlääkärin suosittelemalla tassurasvalla.