Illalla tokoiltiin vähän.

Seuraaminen: aika kivasti teki töitä. Ainoa mitä hiottiin oli oikealle käännös, jota harjoiteltiin menemällä myötäpäivään ympyrää. Ihan hyvin meni.

Liikkeestä-jutut: Hiottiin seisomista, kun meinas kokoajan mennä vaan maahan. Ollaan varmaan otettu liikaa maahanmenoja. Istumisia ei tälläkertaa otettu.

Luoksetulo: Ekalla kerralla oli niin hirveän innoissaan että oikein pomppi ja tuli sivulle :D Tokan kerran meni hyvin, ja otettiin sitten parikertaa vielä. Otin eri kulmista, ja joissain tuli hienosti, mutta joissain niin vähemmän hienosti.. ;)

Paikallamakuu: Hyvin pysyi. Otin loppuun kisamaisen sivulletulon joka tosi nopea ja hieno. 

 

Aamulla oltiin Moonan ja Tarun kanssa pitkällä lenkillä, samalla lammella, missä edelliselläkin kerralla. Bobi näki ekaa kertaa sammakoita, jota olikin tosi paljon. En antanut mennä kimppuun, mutta katteli tosi kiinnostuneena, niinkuin ne sammakotkin meitä. :D Bobby pääsi taas uimaan, ja uikin sellasta ympyrää siellä ittekseen, kun asteita oli mittarin mukaan jopa +18,5. Eli kuuma oli.

Kun oltiin kävelemässä pois, niin liukastuin ja löin polven jänteen aika pahasti jäähän, jota vielä jossain vähän oli. Isä tuli sitten hakemaan meidät ja nyt joudun linkuttamaan kävellessä. Mutta eiköhän se tuosta parane. ;)