Tänään ollaan Bobbyn kanssa otettu sisällä vähän noutotreeniä. Se meni ihan kivasti. Joskin paria asiaa on parannettava.

  1. Luovutus asentoa saatava tiiviiksi.
  2. Kapulan nostamista maasta harjoiteltava.
  3. Kapulan suussa pito on vähän "löysää", eli pitää sitä aika hellästi.

Hyvin osaa pitää kapulaa suussa, ja kantaa sitä liikkuessa, mutta noi kolme juttua ei ole vielä hanskassa. En oikeen tiiä millä ilveellä saisin ton pitotavan muuttumaan. Se ottaa sen kauheen varovasti. Päättämätön Yks juttu kans on, että kun yritettiin harjotella maasta nostamista, niin rupeaa tökkimään kapulaa tassuilla ja sitten ottaa hampaisiin, mutta väärästä päästä. Siitä "palikka" osasta. Joskus sain vinkin että laita foliota palikka osiin mutta eipä se Bobia hetkauttanut.

TOKO:

Kun oltiin tänään Moona-cockerin kanssa lenkillä, otin vähän pieniä pätkiä seuraamista, kun saatiin hyvää häiriötä. Aika kivasti teki! Ei ollut mitään muuta kun nameja mukana niin nillä sitten palkkasin. Kotona otettiin kans vielä seuraamista, liikkeestä maahan, seiso ja istu (sekotin taas näitä kolmea, ja tunnisti hyvin) Seuraaminen oli suht hyvää. Välillä vähän jätätti. Mietin että pitäiskö ostaa uus lelu, kun ei ollut mitenkään halukas narupallon kanssa leikkimään.Yllättynyt Outoa. 

Nyt on yhdet kokeet takana ja huomenna toiset, niin sen jälkeen päästään sitten treenailemaan taas kunnolla! :)