Aamulla mentiin ennen koulua tokoilemaan ihan täysin sulaneelle pikku parkkikselle. Siihen mahtuu just hyvin yks koirakko ja vieressä menee kävelytie.

Seuraaminen: Alku lähti tosi väljästi ja oli hirmu laimeeta! Retuutin siinä vähän sitten narupallolla ja leikittiin ihan kunnolla ja sitte uuestaan. Nyt meni jo paremmin, häntä heilui ja oli innokasta :D Käännökset oik. ja vas. hienoja. Tein melko pitkän kaavan, joka loppui täyskäännökseen ja pysähtymiseen. Hienosti meni sekin! Sitten otin erikseen vielä pätkää jossa oli paljon pysähdyksiä ja ne ok.

Liikkeestä seisominen: Alko seuraaminen tosi hienosti, mutta kun sanoin käskyn meni istumaan. Vaikken ole ees opettanut liikkeestä istumista! :D Noh, uudestaan sitten ja paremmin meni. Pysähtyminen, sikäli kun itse pystyn olan yli vähän vilkasemaan on ihan ok.

Liikkeestä maahanmeno: Hirmu hidas maahanmeno!!! Huuto Sitte se vielä jääkin sellaseen outoon asentoon niinkun "sykkyrään"! Taittaa silleen tassut. En tiiä mistä johtuu. Tassu, jossa vähän aika sitten oli vielä töppönen, saattaa olla vielä kipeä, koska välillä kävellessä ontuu sitä vielä. Alan kohta epäillä onko se enää se pikku naarmu vai joku muu..?

Luoksetulot: Ekana leikin varjolla eteen tuloja, ja sitten lelun avulla kunnon eteentulo. Hyvin meni. Ekan kerran ilman lelua tuli sellasta paimennusravia, eli pää alhaalla ja semmosta hiipimisen ja ravin sekotusta. :D en siitä palkannut vaan otettiin uudestaan jalkojen väli palkalla joka sitten ok. Jätettiin siihen, kun alkoi näyttää jo aika väsyneeltä.

Paikallamakuu 2min: Pysyi hyvin. Naksuttelin, kun auto lähti läheltä, ja katsoi sinnepäin, mutta heti kun katto taas muhun niin naksu.

En tiiä treenataanko enää huomenna, kun täytyy pakata Espanjan matkaa varten. Lähdetään viikoksi sinne, jolloin Bobillekkin tulee viikon toko tauko, kun isä jää sen kanssa kotiin. Sen jälkeen alan sitten valitsemaan mihin tokokokeeseen sen ilmotan. :)