Kuten jo aikasemmin sanoin, mentiin tänään treenaamaan pellolle tokoa, ja otin Dinan mukaan. Häiriöksi. ;)

Alotin minuutin paikalla makuulla, joka meni (molempien osalta;)) hienosti. Bobi pysyi tosi hienosti. Ja otin loppuun kisamaisen perusasennon, jossa jouduin antamaan toisen käskyn. En vaan haluaisi ottaa kisamaisia kauheasti, ettei ala ennakoimaan!

seuraaminen: (Dina touhusi tällä välillä jotain muuta) Meni mielestäni tosi hyvin! Keskittyminen hienoa. Yhdessä käännöksessä jäi vähän taakse, mutta meni sitten taas hyvin. Käveltiin myös aika läheltä Dinaa, ja silti keskittyi hienosti. Sehän tekee paremmin häiriössä! :D

Liikkeestä seisominen: Ekalla kerralla meni hyvin, mutta toisella kerralla, kun käännyin meni maahan. Voi pönttöä. Otin sitten vielä uudestaan, ja naksuttelin nopeista stopeista.

Liikkeestä maahan meno: Taas olisi voinut olla nopeempi. En palkaanut hitaista. Alkoi sitten tajuamaan, ja meni vähän nopeammin. Vahvistettiin vielä leikin varjolla nopeita maahanmenoja.

Otin vielä pidemmän paikalla makuun: Hyvin makasivat vierekkäin. ;) Tosin, Dina päätti lähteä jolkottelemaan mun luo, mutta Bobi: JES! se pysyi paikallaan! Olin hirmu ylpeä siitä ja leikittiinkin ihan kunnolla sitten. :)

Luoksetulot: Ei meinannut tulla ekalla kerralla eteen. Toisella kerralla autoin namin kanssa. Ja kolmannella uskaltauduin ottamaan ilman apuja ja nameja. Jee, bobby onnistui! Siitäkin vuolaat kehut!

Lopuksi heittelin koirille keppiä ja käveltiin vielä pieni lenkki, ja lähdettiin kotiin. Dina ei ole mikään tokomestari, kun se on ihan kotikoira. Ja se taisi täyttää viime lokakuussa 9v, eli ihan kunnioitettava ikä. Dinalla on ollut lonkkien kanssa vähän ongelmia, ja se on vähän ylipainoinen, mutta hyvin se juoksee kepin perässä, ja urheasti yrittää Bobinkin kanssa leikkiä. Meille se antaa oikein loistavan treenihäiriön ja lenkkikaverin. :) Ja Bobi teki niin ihanasti töitä että saa olla ylpeä! :)