Illalla ajettiin ast:n koulutuskentälle möllitokoihin. Siellä ei ollut arvostelua, tuomaria tai palkintoja, mutta hyvä harjoituskokemus meille silti. Oli ihan hirvee ilma, välillä sato tosi rankasti, ja meidänkin suorituksen aikana tihutti. Oltiin tultu jo 15min ennen ilmoittautumisten alkua, niin oltiinkin siellä aika pitkään. Jopa 2,5h... Taisi tää odottaminen, uudet hajut ja eka möllitokokerta tehdä Bobin suorituksesta ei-niin-hyvän.

Luoksepäästävyys: Ei yhtään kuunnellut mua alussa, ja kun sitten sain sen sivulle, niin pysyi ihan hyvin. Peppu nousi, mutta ei hypännyt. Kymppi oli.

Paikallamakuu: No joo... Pysyi 1,5min tosi hienosti, vaikka lähti koira kävelemäänkin, mutta sitten aidan ulkopuolella tuli joku koira autosta, niin siinä kohtaa nousi istumaan ja lähti sitten kävelemäänkin. Liik.ohj. antoi meille parille joilla koira nousi, mahdollisuuden ottaa uudestaan, jotta tulisi hyvä kokemus. Siinä pysyi hyvin, vaikka lopussa nousi istumaan, ilman lupaa.. Hohhoi. Tätä siis harjoiteltava.

Seuraaminen kytkettynä: Aika järkkyä. Ennen liikkeen alkua mulla kesti toooosi kauan ennen kun sain mitään kontaktia koko koiraan. Hyvin sitten lähti puolivälissä, kun tajus mitä ollaan tekemässä. Perusasennot ihan päin perseitä. Ja yhdessä täykkärissä tormäsin.

Seuraaminen vapaana: Jo paremmin lähti. Ainoa huomautettava oli taas perusasennot. "Kyllä se kotona osaa..." ;)

Liikkeestä maahanmeno: Ihan hirveetä. Johtuen märästä maasta, jäi ekalla istumaan. Tokalla seisomaan, ja kolmannella meni sitten maahan. Tätä hiottava PALJON!

Luoksetulo: Hieno! Ei kommentoitavaa.

Liikkeestä seisominen: Nopea seisominen. Kun palasin koiran luo, otti kait vähän askelia lopussa.

Hyppy: Ihan H-I-R-V-E-E-T-Ä!!! Kiersi esteen 3 kertaa! Lopussa sitten meni apujen kanssa. Tän siitä sitten saa kun ei ole ollut mahdollisuutta treenata oikealla esteellä...

Noh... toi nyt meni ekaks kerraks ihan ok... Tyytyväisin olin luoksetuloon ja liikkeestä seisomiseen. Ja vapaana seuraaminenkin oli ihan ookoota. :) Nyt isä lupas rakentaa mulle sellasen esteen, ja meillä on viikko aikaa virallisiin kisoihin. Tuntuu vähän ettei ihan ykkös tulosta tuu, mutta harjoitus tekee mestarin. Nyt kun varsinkin ryhmätreenit on ollut tosi vähällä, ei varmaan kuukauteen tai kahteen!

Tässä siis vielä treenattavia asioita:

  • Seuraamisissa perusasennot!
  • Liikkeestä maahanmeno varmaksi
  • Hyppyyn paljon harjoitusta!
  • Paikalla makuuta ryhmässä

Paljon oli tuttujakin paikalla.Emmi & Sara ja Step, Mia ja Robi, Jaana ja Wimma. Jaanalla ja Wimmalla meni tosi hienosti! Emmin ja tyttöjen suoritusta en nähnyt, paitsi vähän paikalla makuuta. :) Onnea kaikille suorituksiinsa tyytyväisille! :)