Noniin, isä sai meille sunnuntaina rakennettua esteen, ja sitä ollaan nyt työstetty viimeiset kaksi päivää. Tosi hienolta näyttää. Kuten arvasinkin, ihan ekalla kerralla kun menin koittamaan teki saman kun perjantaina, eli otti ikään kuin vauhtia, mutta jarrutti lopussa ja jäi kattomaan: "ai siis mitä mun piti tehä??" Kannustin sitä pari kertaa avulla, ja nythän se sujuu tosi hienosti.

Ja eilen tokoa:

Liikkeestä maahanmeno: Mä en tajua, miten saan sen nopeaksi. Leikin lomassa oon ottanut tosi paljon, ja siinä menee hyvin, mutta muuten ei. Autoin lelun kanssa parikertaa, ja parilla vikalla kerralla meni takapalkalla ihan hienosti.

Liikkeestä seisominen: Hyvä hyvä. ;)

Seuraaminen: Bobiin vaikuttaa tosi paljon aina ilman lämpötila. Oli jotain +20 astetta, ja sura auringon paahde. Yritin seurauttaa varjossa, mutta se oli jo riehunut niin paljon ettei jaksanut oikein enää. Alkua kuitenkin saatiin ihan kivasti. Piti hyvin kontaktia. Yhdessä pitkässä koemaisessa lopussa alkoi vähän edistää, muuten ok.

Luoksetulo: Arvasin että tulee ravilla, mutta kun eteentulo oli niin hieno niin pakko oli palkata. En jäänyt hiomaan sen enempää.

En muista kirjotinko jo, mutta siis me päästiin nyt peruutuspaikalle Vantaa 30.5. Kutsua ei ole vielä tullut, ja jos ei huomenna tule niin soitan. ;)