Tultiin just äskön tokoilemasta. Teki ihan älyttömän hyvin! <3 ;)

Seuraaminen hihnassa: Aluksi vähän "lämmiteltiin", ja otettiin liikkeellelähtöjä. Tosi hienosti otti kontaktin heti alussa, eikä jäänyt haahuilemaan. Sitten pidempää ja meni sekin tosi hyvin.

Seuraaminen taluttimetta: Teki hyvin. Hiottiin oikeallekäännöstä namin ja naksun kanssa, kun siinä meinaa aina jäädä haahuilemaan. Lopussa, viimeinen pitkä pätkä pysähdyksineen, oikea-, vasen- ja täyskäännöksineen meni loistavasti! Uskallan ehkä sanoa että paras treeni aikoihin! Välillä jopa vähän painoi, mutta tais johtua paljolti innostuksesta. ;)

Liikkeestä seisominen: Tehtiin 1 kisamainen, 1 takapalkalla, ja 1 "tavallinen", eli en enää käskenyt sivulle liikkeen päättyessä. Eka hyvä, tokassa otti kait pari pikkuaskelta, kolmannessa ok.

Liikkeestä maahanmeno: Jäi ekalla seisomaan. Tokalla painotin oikein: maahan!, ja meni, kolmannella taas seisomaan, ja vika ok. Menee kyllä nopeesti kun menee, kunhan menee. :D

Luoksetulot: Eka oli tosi hieno! Luulin että joudun korjailemaan mutta ei, vauhti oli ok, samoin loppuasento. Tän jälkeen otettiin ihan huvin vuoksi vähän vauhtitreeniä, sai pitää hauskaa ainakin. :)

Hyppy: Otettiin vain 1, kun oli jo niin väsynyt. Teki hyvin, ei kommentoitavaa.

Vitsit oikeesti mitä työskentelyä! Tällästä vajaan kolmen viikon päässä Vantaalla kans, kiitos! :D Onneksi vielä ennen oikeaa koetta on möllitoko, niin sen jälkeen katotaan mitä korjattavaa. :)