Eilen illalla oli Bobi niin aktiivisella tuulella että menin joskus ilta kymmeneltä takapihalle tokoilemaan.

Alotettiin seuraamisella joka meni hyvin. Täyskäännös oli hieno, mutta yhdessä stopissa jäi seisomaan... Annoin sitten vihjesanan istu, ja jatkettiin. Toka pätkä vähän lyhyempi, L-kaavio. Ok sekin.

Liikkeestä maahanmeno: Tätä hinkattiin pitkään erilaisilla palkoilla. Se on nimittäin hidastunut tosi paljon ja en oikeen tiiä miten saisin sen nopeaksi. Takapalkalla menee ehkä hitusen nopeammin... Lopetettiin sitten sellaseen hyvään nopeeseen.

Luoksetulo: Vauhti oli huono mutta en sakottanut kun kumminkin ehkä vaan 5m matka. ;) Otettiin ehkä 4kpl, ja niistä yksi kisamainen. Jouduin vähän korjaamaan viimeistä perusasentoa siinä kun vähän oli vino.

Kaukkarit: Otettiin näitä pitkästä aikaa. Eka vaan i-m-i. Nousi nopeesti. Seuraavan kerran m-i-m, meni meni vikalla maahanmenolla vähän hitaasti, muuten ok.

 

Tänään esine-juttuja:

Mulla oli vaan yks esine. Ekalla kerralla oli suoraan edessä. Ainiin ja talloin siis 20m leveän ja n.50m pitkän. Ekan siis löysi hyvin. Tokalla kerralla meni nostamaan puuhun jalkaa, oli siis keskittyminen aika huonoa. Annoin kuitenkin etsiä. Meni ekana ilmavainulla, mutta sitten sai hajun maasta ja löysi. Kolmannella kerralla tein ihan helpon, otti suoraan vainun maasta ja löysi. Eli ihan ok meni. :)