Iltapäivällä mentiin sateen jälkeen tokoilemaan koirien kanssa meidän koulun kentälle. Lähinnä Moona oli häiriönä Bobille. Bobi teki mun mielestä tosi upeesti! Keskittyi hienosti ja oli ihan innoissaan.

Paikallamakuu: Tällä aloitettiin. Bobi pysyi hyvin vaikka Moona nousi ensin istumaan, ja lähti sitten liikkelle, ja Taru komensi sen uudestaan maahan. Sen koko ajan pysyi. Oli ehkä minuutti. Otettiin toinen kerta, ja siinä nousi. Ärähdin ja kävin laittamassa uudestaan maahan. Siinä pysyi sitten loppuun asti. :)

Luoksepäästävyys: Taru teki meille. Hyvin pysyi. Eikä noussut peppukaan.

Seuraaminen: Taas Taru toimi liikkeenohjaajana. Lähti alussa tosi huonosti. Jäi kai kattomaan Moonaa tai jotain. Sitten pysyi taas mukana, mutta oikealle käännös oli taas ihan hirvee. Otettiin toinen kaavio. Ihan kokeenomainen.  Siinä teki jo ihan super innokkaasti! Kontakti oli aivan mahtava, ja kääntyi jo paremmin kuin edellisessä. Hirmu taitava! ;)

Liikkeestä maahanmeno: En ottanut nyt ollenkaan apuja, oli jo nopea. Näitä pari kpl. Yksi kisamainen.

Liikkeestä seisominen: Taru tarkisti että teki nopean stopin, ja niinhän se tekikin.

Luoksetulo: Eka eteentulo vähän vino. Toka hyvä. Kolmas vauhdilla jalkojenvälistä.

Hyppy: Otettiin nyt äskön illalla. Mulla oli oikein herkku lihapullia, vaikka tiesinkin että osaa. Mutta välillä vähän erilaisten palkkojen kanssa. ;) Eka palkkasin suoraan hypystä, toka ja kolmas kisamaisia, ja vika kans suoraan hypystä (siis että palkka suoraan esteen yli, etten kierrä itse estettä.

Tänään tuli myös sitten se kutsu s-postiin. Paikka onkin tuttu kun ollaan oltu siellä mätsärissä. :)