Aamupäivällä mentiin Puolarmaariin Emmin ja Tiian kanssa tekemään jälkeä. Bobin eka kunnon jälki siis. Mökillä tehtiin ihan lyhyttä ja suoraa. Kokeilin nameillakin, mut ei siitä mitään tullu kun Bobi ei keskittynyt keppejen ettimiseen kun namit kiinnosti.

Käytiin ekana tekemässä Saran ja Rasmuksen jäljet ja vanhenemisen aikana käytettiin koiria uimassa joessa. Sitte pentujen jälkien vuoro, ja Sara ajoi omansa. Meidän jälki vanheni ehkä 20-30min.

Emmi siis talloi meille n. 30m pitkän jäljen, jossa 7 keppiä. Alussa huomas heti että Bobi löysi jäljen ja tajus että siinä on se keppi, mutta ei ollut oikein varma vielä mitä piti tehdä. Autoin ja sanoin maahan ja palkka. Monta kertaa jouduin ottamaan takasin kun kadotti jäljen ja jätti keppejä välistäkin. Mutta ei mikään ihme kun kuitenkin Bobin eka jälki ja vielä vieraan tekemä. Lopussa heitin viimestä keppiä että oli varmasti hauskaa. :) Ostan Bobsulle vielä oman liinan niin voidaan harjotella lisää. Niin ja toi keppien ilmaisu pitää saada varmaksi kun selvästi tajuaa että siinä on keppi mutta jää miettimään että mitäköhän pitikään tehdä. ;)

Vielä kun odottelin isää hakemaan meitä pois, tein Bobin kanssa vähän seuraamista ja liik. istumisia. Molemmissa ihan kiva vire vaikka oli kuumissaan ja väsynyt.

Äskön käytiin kattomassa Bobin kanssa kaverin kääpiöpinseri pentua Moccaa. Ihan söpö otus mut aika arka. Bobi ei oikein tienny miten päin olis ollu kun niin pieni ja oudon näkönen. Ei se sit välittäny siitä melkein ollenkaan. :) Eli nätisti osasi olla pennun kanssa.