Illalla mentiin siis kaveriperheen luo, jossa on Miksu-sheltti. Käytiin Iidan ja poikien kanssa ulkona. Pientä rähinää oli kyllä. Miksu vähän kerjäsi verta nenästään ja Bobi sitten päätti alistaa sen. Mä menin sitten repimään Bobin sieltä pois, vaikka olisi varmaan kannattanut antaa niitten selvittää omat välinsä. Mentiin metsän läpi yhden koulun hiekkakentälle tokoilemaan.

Paikallamakuu 2min: Tehtiin ihan kisamainen. Koirien välillä n. 3m, ja ohjaajat sitten n. 20m päähän koirista. Otin aikaa kännykällä. Bobsukka pysy tosi hienosti. Makas ihan rauhallisesti, eikä ollut yhtään sellanen "kohta mä tästä lähden". Miksu nousi ihan viimeisillä sekunneilla, mutta Bobi pysyi loppuun asti. Tosin lopussa vähän kun tulin koiran luo niin ennakoi vähän palkkaa ja nousi pikkusen ennen käskyä istumaan. Käskin uudestaan maahan, otin pari askelta pakkia ja sitten palasin. Nyt pysyi loppuun asti. Pitää välttää tota ennakoimista ettei tee kisoissa sitä.

Seuraaminen: Alussa ihan järkkyä edistämistä, mut mulla olikin narupallo kädessä niin johtui siitä. Laitoin taskuun ja heti parani. Ihan ok:t perusasennot, ehkä vähän vielä nopeutta. Muutama kaava, sitten pidempää. Taas edisti, niin tein ympyrää, jolla oli tietysti oma vaikutuksensa, ja tämän jälkeen oli tosi upeeta! Riehuttiin sitten oikein kunnolla.

Luoksetulo: Eka tuli vinoon eteen, korjasin, ja siitä hyvä. Toka  parempi, ja kolmaskin hyvä.

Jäävät: Teen näitä nyt sekaisin nykyään että oppii kunnolla erottamaan. Tänäänkin meni eka seisominen maahan, käskin uudestaan seisomaan mutten palkannut. Tokalla jäi hyvin. Maahan menot oli nopeat.

BH-paikallamakuu: Otettiin tämmönen tähän loppuun. Miksu ja Iida teki ja olin ehkä 15m päässä Bobista. Nousi minuutin kohdalla, kun Iida palkkasi Miksun heittämällä sille keppiä, siinä vaiheessa yritti lähteä perään, ärähdin ja käskin uudestaan maahan. Sitten taas pysyi, otettiin n. 2min siitä.

Sisällä Bobille ja Miksulle tuli "tappelu", jossa Bobi siis yritti alistaa Miksua. En mennyt väliin, kunnes sitten kun Miksu ei antanut enää periksi ja vertakin tuli jommastakummasta. Sovittiin että tapaillaan useammin, ja tuodaan Miksu joku kerta meille, jos Miksu vaan halusi puolustaa omaa reviirään. Ja mennään varmaan taas lenkille ja tokoilemaan yhdessä niin eiköhän ne totu. Molemmilla on vaan vähän murkkuikä päällä... ;)

Harjasin muuten Bobin tänään ja siistin tassukarvat. Furminaattori on kyllä kätevä kapistus, vaikka tuntuukin että Bobilla on sitä pohjavillaa ihan loputtomasti! Hyvin silti lähti. :)